A Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary a Supertalentnél

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket és partnereinket, hogy a megszűnt Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary zenekar teljeskörű menedzsmentjét mostantól a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda látja el. Mint ismeretes Benkó Sándor halálát követően a zenekar tagjai ez év februárjában jelentették be, hogy a jövőben Dixie Kings of Hungary néven új zenekart alapítanak.


 

Dixie Kings of Hungary

 

 

Benkó Sándor helyét az új zenekarban egy nagyszerű fafúvós, Dennert Árpád tölti be. Vele új lendületet kapott a zenekar, megjelent egy új hang, egy új szín, különös tekintettel arra, hogy a régi zenekarban ismeretlen hangszer, a tenorszaxofon is helyet kapott a műsorban. A produkció arculatát, hangzását továbbra is az "utolsó mohikán", Nagy Iván határozza meg, hiszen jellegzetes harsonázása és éneklése mellett az új hangszereléseket is ő készíti.


Dixieland klub a Pinceszínházban. 48 évig Benkó Klub volt a közismert neve, mivel azonban 2016. januárjától a Benkó Dixieland Band név az örökös tiltása miatt nem használható, a Benkó Klub is megszűnt. A klubestek persze nem szűntek meg, az egykori Benkó Dixieland Band muzsikusai új néven folytatják pályafutásukat, így tovább viszik a klub hagyományait is. a Dixie Klub a színházi idényben minden szerdán (aktuálisan most június 15-e lesz az "évadzárás") a Pinceszínházban várja a vendégeket: a műsor 1/2 7-től három menetben (50, 40 és 30 perc, két szünettel) 1/4 10-ig tart.

 

 

 

 

A zenekar szeptemberben stúdióba vonul, hogy elkészítse legújabb lemezét, melynek kiadója is ügynökségünk lesz. A zenekar népszerűsége és sikere a névváltozás ellenére is töretlen.


A zenekarral a rajongók a nyár folyamán többek között találkozhatnak a Tatai Víz-Zene-Virág Fesztiválon, a New Orleans Jazz Fesztiválon Siófokon, Tatabányai Jazzfesztiválon, Hajdúszoboszlói Dixieland Napokon, a Sátoraljaújhelyi Zempléni Fesztiválon és MÜPA-ban is.


SUPERTALENT

2016-06-06

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva