A Drága örökösök sztárja Haagen Imre ügynökségünket választotta

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket, partnereinket, hogy az RTL Klubon látható népszerű napi sorozat, a Drága örökösök sztárja Haagen Imre színész, énekes és műsorvezető a Supertalent Menedzsmentet választotta.

 

Haagen Imre


Haagen Imre művészúrról kevesen tudják, hogy a CHILLI JAM SESSION zenekar frontembere, zenekarával számos nagysikerű koncertet adtak már ezidáig. Haagen Imre és a Chilli Jam Session koncert műsora egy mindenkit magával ragadó élőzenés kalandozás az állócsillagok és az örökzöldek között.


Aki már kóstolt Chilli Jam-et az tudja, hogy ez a különleges csemege meglepően pikáns, sőt csípős és édes egyszerre, vagyis épp olyan, mint egy HAAGEN & CHILLI JAM koncert!


Az egyik pillanatban izgalmas és lendületes, a másikban pedig szívet-lelket melengetően andalító. Egy szédületes koncert, Horváth Attila, a Drága örökösök rosszfiúja, Ökörapáti egykori polgármestere, vagyis Haagen Imre vezetésével!

 

Haagen Imre1


A Chilli Jam receptje:
Végy egy csipetnyi Rock-ot, pörgesd fel egy kis Funky-val, majd tégy hozzá egy kis Blues-t és egy kis Pop-ot ízlés szerint.
A létrejött hangulatot bolondítsd meg egy marék Rock And Rollal és egy hangyányi Discoval, majd mindezt fűszerezd meg némi Rythm and Blues-al!
A végén adj hozzá egy kis Soult, az egészet hintsd meg egy kis Jazz-el, a tetejére pedig tégy egy kis Örökzöldet! És mindezt természetesen jókedvűen tálald!

 HAAGEN IMRE Örökzöld est - Fél-playback műsor
Az Örökzöld műsor stabil ékkövei többek között Máté Péter, Frank Sinatra, Demjén Ferenc, Elvis Presley, Charlie, Tom Jones, Zorán, Louis Armstrong, Presser Gábor, Paul Anka, Balázs Fecó, Gery Moore, Takács Tamás, Barry Manilow, Kovács Kati, vagy éppen Robbie Williams és Cserháti Zsuzsa dalai. Ráadásul, ha olykor egy-egy Beatles, Hungária, REM, Illés, Spandau Ballet, Generál, Queen, LGT, U2, sőt Bikini, Steppenwolf, Edda, Simple Minds vagy Tankcsapda dal csendül fel, nála azon sem lehet csodálkozni.

 Haagen Imre művészút teljeskörű menedzsmentjét a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda látja el.

 

Műsorrendelés:
Supertalent Menedzsment
Tel: +36 20 408 4888
Email: info@supertalent.hu

 

2020-02-12

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva