A Fonogram Díjas Groupn Swing is a Supertalentet választotta ügynökségének

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket és partnereinket a 10 fős Group'n'Swing zenekar Magyarország első számú Swing és Boogie Show zenekara a Supertalentet választotta ügynökségének.


 

Group n Swing

 


A zenekar 2006. júliusában alakult 10 professzionális zenészből, a swing és shuffle nagymestereiből. Repertoárjuk rendkívül sokszínű, olyan előadók slágereiből válogatják össze bármely korosztály számára fergeteges szórakozást garantáló programjukat, mint Ray Charles, Michael Bublé, Nathalie Cole, vagy Louis Prima. A fehérkalapos, csíkos öltönyös produkció, az instrumentális és vokális tudásuk mellett, vizuális élményt is nyújt. 2009-ben az együttes 12 új saját szerzeménnyel állt elő a zenekar küldetésének megfelelő hangulatban.


A10 fős Group'n'Swing zenekar Magyarország első számú Swing és Boogie Show zenekara a Supertalentet választotta ügynökségének. Előadásaikkal 2006 óta színesítik az ország legjelentősebb rendezvényeit, fesztiváljait, exkluzív konferenciáit, és a főváros legelegánsabb klubjait.
Az elmúlt évek alatt a zenekar nagy utat járt be, nem csak a szó szoros értelmében, hanem stilisztikailag is. Az eredeti elképzelés szerint a zenekar Amerika 40-es 50-es éveinek hangulatát volt hivatott felidézni, a swing, a shuffle, valamint a boogie legjelentősebb képviselőinek slágerein keresztül.(Louis Prima, Keely Smith, Frank Sinatra, Dean Martin stb.)


Azonban az ugrásszerűen növekvő, minden korosztályt képviselő rajongótáboruknak, és a jelen kor igényeinek megfelelve, a zenekar repertoárját a saját szerzeményeik mellett mára már olyan óriások slágerei is gazdagítják, mint Michael Bublé, Barry White, Paul Anka, Norah Jones Billy Joel vagy éppen Amy Winehouse...


Az együttes védjegyévé vált különleges hangzás lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen stílusból szemezgethessenek, és a dalokat a zenekar a saját hangzásvilágának megfelelően dolgozza fel, ahogy azt a Legenda című műsorban is tették Michael Jackson dalokkal.
"Botrány" című lemezük 2013-ban Fonogram Díjat kapott, a Szórakoztató Zenei Album kategóriában.

 

 

Group n Swing1

 


Zenekar tagjai
Mihályi Réka - ének
Magyar Bálint - ének
Péntek Tibor - dob
Molnár Péter - bőgő
Lőrincz Ádám - zongora
Gyalog Zoltán - gitár
Bakó István - szaxofon
Almási Attila - harsona
Csík Tibor - trombita
Nyikes Krisztián - trombita

 

Elismerések

2010 Jazzy Dalverseny Különdíj
2014 Ridikül Magazin főcímdala
2013 Fonogram Díj, Szórakoztató Zenei Album kategória
2016 Jazzy Dalverseny Különdíj

 

 

 

Produkciók


Gengszter Korzó 90 perces élő koncertshow műsor a zenekar slágereivel, néhány feldolgozással, látványos koreográfiákkal, gegekkel.

 

Bélyegalbum - A Magyar Könnyűzene 100 éve... ahogy a címe is elárulja, a hazai könnyűzene legnagyobb, legmeghatározóbb slágereit dolgozzuk fel az 1930-as évektől elkezdve, napjainkig, egy dramatizált szálra felfűzve, teljes színházi jelleggel. 90 perces élő koncertshow musical, plusz 4 pár táncossal, háttér kivetítéssel, kellékekkel.

Összetépett búcsúlevél (Szomorú vasárnap), karácsonyi képeslap (Különös éjszaka volt), nyugati szeretetcsomag (Nékem csak Budapest kell), szűkszavú távirat (Holnap). Küldemények közelmúltunkból. Korszakos slágerekben megelevenedő kapcsolatok a mögöttünk húzódó évtizedekből.
A Városmajori Színpadon teltházakkal bemutatott Holdfény Mulató sikere után, nagy ívű vállalkozásában, újabb koncert musicalt állít színpadra a hazai zenei paletta markánsan különleges, szakmai díjakkal kitüntetett, s töretlen népszerűségű zenekara, a Group'n'Swing. Műsorunk a 20. század legnépszerűbb magyar slágereiből válogat, újrafogalmazva a közismert dallamokat, és körvonalazva a korszak kulisszáit, amelyben azok hódítottak.
A Kovács Gábor Dénes szövegkönyve és rendezése alapján, Romhányi Áron zenei vezetésével s a Maffia Swing tánckarának közreműködésével készülő produkció egyedi keresztmetszetét rendelheti meg, még exkluzívabbá téve céges rendezvényét.

 

Holdfény Mulató - koncert musical
Az idei Budapesti Nyári Fesztivál magával ragadó sikere volt, a 10 éves jubileumát ünneplő Group'n'Swing zenekar Városmajori Színpadon bemutatott műfajteremtő produkciója.
A fergeteges sodrású koncerthangulat megteremtésén túl, a zenekar tagjai karakteres szerepek megformálásait is vállalják, s eredeti módon viszik színre a slágereik köré szőtt, klasszikus kalandok során kiteljesedő szerelmi történetet.
Lendületesen mozgalmas, látványos táncképekkel, s a színfalak mögé kacsintó színjátékban tárul elénk a céltudatos cégtulajdonosnő, Catherine és a metropolisz hódítására készülő aranyifjú, Ben rohanó tempójú közeledése.
Vajon, sikerül-e érvényes megoldást találni a tapsban, dollárban mérhető siker és az öntudatos alkotói érzelmek ellentmondásaira? Hiszen veszélyben a show business legendás otthona, a chicagoi Holdfény Mulató. A korhű díszlettel és hangszereléssel színpadra fogalmazott koncert musical választ ad erre!


Rendező: Kovács Gábor Dénes
Zenei rendező: Romhányi Áron
Közreműködik: Lombos úr és a
Maffia Swing 1920. tánckar


Az augusztusi telt házas ősbemutatókkal debütált produkciót nagy örömmel állítjuk színpadra az ország különböző színházi játszóhelyein, művelődési házaiban vagy rendezvényközpontjaiban!
Holdfény mulató koncert musical, díszletekkel, kellékekkel, 5 pár táncossal, teljesen színházilag dramatizált történettel, zenekari tagok által játszott prózai szerepekkel.

 

Műsorrendelés:
Tel: +36 20 408 4888, +36 20 252 8511
Email: info@supertalent.hu

 

2017-09-29

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva