A CommandARTe Cirkuszszínház Társulat ügynökségünket választotta

A CommandARTe Cirkuszszínház Társulat teljeskörű menedzsmentjét 2019. november 1-től a Supertalent Produkciós és menedzsmenti Iroda látja el.


 

commandarte_logo

 

 

CommandARTe, kitalált szóösszetétel. Jelentése: „ A művészet irányt mutat". A CommandARTe Társulat célja, egy új cirkuszi irányzatnak a megteremtése, amely ötvözi a klasszikus cirkuszi elemeket, más művészeti ágakkal, úgy mint színház, tánc, zene, és más mozgásművészeti formák. Ezt az ötvözetet, mi "Légtáncnak" nevezzük. Társulat fő célja a Légtáncot, mint cirkuszi műfajt minél szélesebb körben elérhetővé tenni az emberek számára.


 

commandarte_kep

 


A Társulat széles repertoárral rendelkezik, a pár perces bemutatóktól, az egész estés önálló előadásokig. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél magasabb színvonalú, eddig még nem látott produkciókat alkothassanak. Műsoraik leginkább a levegőakrobatika elemeire épülnek - tissue, karika, hammock, kocka és gurtni, melyek a tánc, a talaj és partner akrobatika által válnak teljessé. Természetesen a repertoárukban szintén megtalálhatóak a klasszikus cirkuszi elemek is, mint a zsonglőr, tűzzsongőr, gólyaláb és bohóc számok is. Előadásaik prózai és énekes szerepeit képzett színészek játszák. Magas szakmai tudásukkal és tapasztalataikkal segítik a társulat karaktereinek megformálását. A kész koreográfiák és produkciók mellett, nyitottak a megrendelő egyéni igényeire.


 


 

 

A CommandARTe Cirkuszszínház Társulat repertoárját itt megnézheti!

 

 


2019-11-05

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva