Adjunk utat a tehetségnek! - Gergely Róberttel

A Gergely Theáter és a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda közös produkciójaként megalkottuk az „Adjunk utat a tehetségnek!" egész estés Show műsort. Az egyedi egész estét betöltő zenés szórakoztató show műsorunkban ismert profi előadók mellett lehetőséget és teret biztosítunk helyi amatőr tehetséges fiataloknak, hogy a nagyérdemű közönségnek ők is bemutathassák tehetségüket.


 

Gergely Róbert

 

 

Az „Adjunk utat a tehetségnek!" című egész estés show műsorunkban az ismert előadók mellett minden helyszínen lehetőséget biztosítunk helyi tehetséges fiataloknak is, hiszen helyszínenként 2-3 fiatal előadónak a show műsor keretein belül fellépési lehetőséget biztosítunk.


A műsorban fellép többek között Gergely Róbert (örökzöld, sanzon), Mészáros Tamás és zenekara (pop-rock), Sukola Tamás (táncdalok) és a Margaret Mazsorett Táncklub. Továbbá az ismert előadók mellett minden helyszínen lehetőséget biztosítunk helyi tehetséges fiataloknak is, hiszen helyszínenként 2-3 fiatal előadónak a show műsor keretein belül fellépési lehetőséget biztosítunk.


Adjunk utat a tehetségnek! - Gergely Róberttel

Egész estés Show műsor
Szereplők:
Gergely Róbert
- örökzöld slágerek és sanzonok
Mészáros Tamás és zenekara - pop és rock slágerek
Sukola Tamás - táncdalok
Közreműködik a Margaret Mazsorett Táncklub

 

Gergely Róbert
Gergely Róbert kétszeres EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, szinkronszínész 1976 és 1980 között végezte el főiskolai tanulmányait a Színház-és Filmművészeti Főiskolán. A főiskola elvégzése után rögtön leszerződött a Pécsi Nemzeti Színházhoz, melynek egészen 1987-ig volt a tagja és olyan musicalekben lépett fel, mint a Chicago, a Vértestvérek, A kaktusz virága, valamint más egyéb zenés darabokban. Ezt követően a budapesti Rockszínház tagja lett, ahol fellépett a Sztárcsináló és a West Side Story darabokban. 1981-ben megkapta első szinkronszerepét a Vízipók-csodapók című televíziós rajzfilm-sorozat 'A sáska nem szöcske' című epizódjában. 1984-ben Leonardot alakította a Yerma című drámában.


1987-ben szabadúszó volt, majd '88-tól 1990-ig a Vidám Színpad tagja lett. 1988-ban Csongrádi Csongort alakította az Öcsi, a sztár című magyar tévéfilmben. Megnyerte az év musicalszínésze címet. 1990 és 1991 között a budapesti Operettszínház tagja volt, ahol főszerepeket tudhatott a magáénak olyan sikeres darabokban, mint a Hegedűs a háztetőn, Ének az esőben vagy a Crazy for You. 1997-ben visszatért a Vidám színházhoz. Fellépett a Szex a lelke mindennek című darabban, szerepelt a Tivoli színház Piaf-jában, valamint országos turnén vett részt a Csipkerózsika című mesemusicallel.

 

 

 


1998-ban Lucient alakította a TV a város szélén sorozatban, majd egy évvel később a 7-es csatorna sorozatban játszott. 2000-ben kisebb szerepet vállalt a Meseautó című magyar filmben, ahol Stohl Andrással és Bajor Imrével forgattak közösen egy rövidebb jelenetet. 2002-ben a Linda című sorozatban vendégszerepelt, 2003-ban pedig a Némó nyomában című rajzfilmben Hypo hangját kölcsönzi, valamint 2003 és 2010 között összesen 7 évadon keresztül Darryl Morrisnak kölcsönözte a hangját a nagysikerű Charmed (Bűbájos boszorkák) című természetfeletti sorozatban. 2009-ben megalapította a Gergely Theátert.


2011. március 2-án került bemutatásra a Budapest Bábszínházban a Bőröndmese című zenés mesejáték, melynek Robi volt az írója és a rendezője is egyben. 2011. október 14-én a Central Színházban mutatták be először az Egy nyári éj mosolya című musicalt, melyben Gergely Robi alakítja Fredriket.


2012. július 24-én a Gergely Theáterben mutatták be a Mona Marie mosolya zenés vígjátékot, melynek rendezője és díszlettervezője Gergely Róbert volt. 2012. november 17-én volt a premiere a Két férfi sakkban című darabnak. Robi alakítja Marcellot a Gergely Theáter színpadán, ahol párjával, Némedi-Varga Tímeával, Détár Enikővel és Pelsőczy Lászlóval lépett fel. A darabot Robi rendezte.


A '80-as évek végén Zoltán Erikával énekelt duettet, mégpedig a 'Féltelek' című számot. Éppen ezért Erika bíztatására kezdett el foglalkozni a popzenével. Első sikerét az 'Emmanuelle' című dal magyar feldolgozásával aratta. Ezzel a dallal egy csapásra ismert és sikeres lett. 1989-ben megkapta az eMeRTon díjat. Elkészült első albuma, mely a Gergely Róbert címet kapta. Az albumra felkerült az 'Emmanuelle' című dal is.
1992-ben jelentette meg a Magneoton a Filmslágerek magyarul I.-II. című albumát (a felvételeken az akkori divatos filmek még divatosabb és örökzöldnek mondható filmzenéit magyar előadók magyar nyelven énekelték el), melyen Gergely Robi 'Emanuelle' című dala is hallható volt, ő énekelte el az albumon található 'Ifjúság (Young Ones)' című dalt is, valamint Zámbó Jimmy-vel, Kikivel és Jakab Györggyel közösen énekelték fel a Coctail című film betétdalát, a 'Kokomo' című dalt.

 

 

 

 

1992-ben a Magneoton kiadta Robi második, Szerelmek című albumát. 1993-ban megjelent a Filmslágerek magyarul III., melyre a 'Lágyan ölelj' (Love Me Tender) című dalt énekelte fel Robi, valamint ekkor jelent meg harmadik albuma is Halk szívdobbanás címmel. Még ez évben a legjobb férfi előadó, valamint a legtöbb eladott hanghordozóért járó Arany Zsiráf díjat, illetve eMeRTon-díjat kapott. 1994-ben megjelent negyedik albuma Arckép címmel, két évvel később pedig ötödik albuma, az Új szerelem. 1994-ben megjelent egy válogatás album Ábrándozás út 20. - Nagy Tibor dalai címmel, melyen hallható Robi, 'Táncolj, ismeretlen lány' című dala, valamint a 'Nyújtsd a két kezedet' című dal, melyet Robi Cserháti Zsuzsával, Friderikával, Komár Lászlóval, Miklósa Erikával, Varga Miklóssal, Vikidál Gyulával és Zalatnay Saroltával énekelt közösen.


Ő címmel készítette el legújabb albumát, amelyen világsláger-feldolgozásokat ad elő olyan előadóktól, mint Stevie Wonder, Cliff Richard, Aznavore, Belafonte, The Platters, Elvis Presley, José Feliciano vagy a nagy sikerű Házibuli című film betétdala. Az album zenei producere Végvári Ádám volt. Megjelent még egy Elmúlt idők - Lovas Róbert szerzeményei című válogatás album is, melyen Robitól hallható az 'Elmúlt idők' dal. 2009-ben egy duett album jelent meg Robitól Fények között címmel, melyen Farkasinszky Edittel énekel közösen.
2012. szeptember 29-én a hévízi Városi Sportcsarnokban tartott nagykoncertet két részben Dúdold velem! címmel.
2015. április 15-én Szentesen lépett fel Némedi Varga Tímeával a Dúdold velünk! műsorával.
2016 tavaszán olyan darabokban láthatta a közönség, mint a Mona Marie mosolya, A régi nyár, Lili bárónő, Ki a hunyó, avagy Bubus, a Bőröndmese és Goodbye Charlie.

 

Mészáros Tamás

 

 

Mészáros Tamás


A felvidéki énekesnek már két nagylemeze és két single albuma jelent meg, amelyek mind saját dalokat tartalmaznak. Fontosak számára az emberi értékek, illetve a szerelem és a hazaszeretet.
Dalai az emberi kapcsolatokról, a világról, emberi értékekrõl szólnak. Persze nem maradhatnak el a ,,bulis" dalok sem. Néhány szerzeményét már több rádió is mûsorára tûzte. A 2014-es évben a pozsonyi magyar rádió (Pátria Rádió) legjátszottabb elõadója volt. Ma már több szakmai elismeréssel büszkélkedik.
2016-ban megtisztelõ felkérést kapott a szerzõi csapatával, ugyanis a KÁRPÁTOK SZÉPE nemzetközi szépségverseny himnuszát komponálhatták meg, így õ lett a verseny hangja.

,,Mint minden tinédzser, én is rengeteget álmodtam arról, hogy egyszer a világot jelentő deszkákra állhatok, mint profi zenész, előadó. Én mindig a kitaposott, kötelező lépcsőfokokat megjárt utat választottam. Ezek után is azt fogom előnyben részesíteni, ugyanis nem hiszek a surranópályás lehetőségekben, gondolok itt a sztárgyártó üzemekre. Mindig komoly példaképeim voltak, valamint néhány olyan nagyon jó barát, akik sokszor fogják a kezem, vezetnek az utamon. Nincsenek az életben véletlenek, ez a véleményem. A sors mindig kegyes volt hozzám, ez 2013-ban sem volt másként. Találkoztam egy olyan emberrel, akivel azóta szoros barátságban és munkakapcsolatban vagyok. Gyorsan megtaláltuk a közös nevezőt, ami azt eredményezte, hogy elkezdtünk együtt dolgozni, megformálni a világot, a gondolatainkat az életről.

...s hogy ki az a Mészáros Tamás?

Sokszor szeretném megfejteni magamat, a világot, a történelmet. Aki szeret elmélkedni, fontosnak tartja a szeretetet, a tiszteletet, a világot sújtó problémákat, az tartson velem, velünk. Aki eljön a koncertemre, az biztosan felismeri a hétköznapi valóságot, az emberi gyarlóságot, az esendőségeinket. Az én előadásom nem feltétlenül a "show"-ra épül, hanem az adok-kapok játékra. Igen, ami közöttem és a közönségem között van, illetve lesz.

 

 

 

 

Ezekből a gondolatokból születtek, születnek a dalaim. Találkozzunk valamelyik fellépésen, koncerten! "

Színházi szerepek + elismerések:
• Vuk (2013) - Vahúr (Pódium Színház)
• Primadonna (2011) - Csobolya,színikritikus (Kis-Duna Menti Rockszínház)
• 56 csepp vér (2010) - Robi/Rómeó (Érsekújvári Rockszínpad)
• A Próbán (2009) - Tomi (Kaszás Attila Diákszínpad)
• Hyppolit (2008) - Makáts Csaba (Kis-Duna Menti Rockszínház)
• János vitéz (2007) - magyar huszár (Kis-Duna Menti Rockszínház)
• Képzelt riport... (2007) - József (Viszta)
• Kőműves Kelemen (2006) - Máté (Álmodozók Diákszínpad)
• István, a király (2005) - István (Álmodozók Diákszínpad)

• 2004
Országos KI MIT TUD?
Műdal kategóriában az első helyezést érte el,így a legjobb énekesnek bizonyult

• 2008
ZENÉS SZÍNPADOK ORSZÁGOS FESZTIVÁLJA
A legjobb musicalénekesnek járó díj

• 2009
ZENÉS SZÍNPADOK II.ORSZÁGOS FESZTIVÁLJA
A legjobb csapatnak járó díj a Kaszás Attila Diákszínpaddal

 

• 2009
GÚTAI LÍRA - táncdalénekesek versenye
A szakmai zsűri alapján Ezüst Líra és a közönség által pedig a legjobb énekesnek járó díj

• 2010
ZENÉS TÁBOR, Lakszakállas - Rock and Roll délután
Legjobb előadónak járó díj a szervezőség és a táborlakók jóvoltából

• 2011
LÉVAY SZILVESZTER MUSICAL ÉNEKVERSENY, Érsekújvár
Ezüst minősítés a szakmai zsűritől (Bereczki-Szinetár-Klein)

• 2011
TEHETSÉG A TÉT-énekesek versenye
I. hely, tehát a legjobb énekesnek bizonyult

• 2012
KORMORÁN-Folk-Rock zenei verseny
II. hely, szólista kategória

• 2012
SHOWTIME-Nemzetközi tánc -és énekverseny, Léva
II. hely, énekesek kategóriája

• 2014
HARMÓNIA-Túlvilági álom/Cipő emlékére
,,A legjobb dal" (jelölés)

• 2015
HARMÓNIA-Itthon vagyok
,,A legjobb dal" (jelölés)

 

Sukola Tamás
A felvidéki fesztiválok és gálaestek műsorvezetője, a TAT-Tehetség a Tét tehetséggondozó projekt társszervezője és műsorvezetője. Az ógyallai művészeti iskola magántanulója, az ,,Adjunk utat a tehetségnek!" ötletadója és társszervezője....

 

 

Sukola Tamás

 


Margaret Mazsorett Táncklub
A csapat 2002-től működik Haris Mónika és Ádámka Erika mentorálásával. Öt csoportban aktívak. A Mini kadet mazsorett, Junior mazsorett, Ifjúsági mazsorett, Ifjúsági társastánc, Senior társastánc csapattal. Európa szinte minden országában vendégeskedtek már. 2010-ben elnyerték az Európa bajnokság arany díját. Tavaly előtt nyáron Horvátországban, tavaly pedig Görögországban turnéztak. Községükben minden évben megszervezik a Nemzetközi Mazsorett Találkozót.

 

2016-08-24

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva