Adventi Koncert Show

A legnagyobb karácsonyi világslágerek, All I Want For Christmas Is You, Last Christmas, Rapa pam pam, Happy Christmas, Ave Maria, Hallelujah, So This Is Christmas, Happy New Year dalai mellett több ismert musical kultikussá vált dala, mint például a Fényév távolság, Csoda az éj, Nézz rám! dalai hangzanak el az Adventi Koncert Show produkciónkban, melyben a hazai zenés színházi élet ismert énekesei szerepelnek.


 

advent

 


Az Adventi Koncert Show műsorunkat kifejezetten a karácsonyi készülődés bűvkörére építettük. A produkció látványos, csodálatos hangulatával csalogatja elő a nézők szívéből, lelkéből a karácsonyi hangulatot, mely folyamatos ívében az ünnep emelkedett hangulatára épül ezzel, mindenki számára felejthetetlen pillanatokat szerez.


A műsorunkban a legismertebb karácsonyi slágerek mellett a felcsendülnek több ismert musical kultikussá vált dala, mint például a Fényév távolság, Csoda az éj, Nézz rám. Az Adventi Koncert Show műsorunkban szereplő énekesek kivétel nélkül Magyarország legnagyobb színházaiban játszanak különböző zenés és próza darabokban egyaránt.

 

Adventi Koncert Show produkciónkat az alábbiak alapján kínáljuk ügyfeleinknek:

- 40 perces műsor 3 szólistával
- 60 perces műsor 4 szólistával
- Igény esetén 90 perces, egész estés gála műsort is tudunk biztosítani


Az Adventi Koncert Show műsorunkban szereplő művészek pontos nevét konkrét megrendelés alapján tudjuk megadni!


Amennyiben ajánlatunkkal kapcsolatban további kérdése van, kérjük keressen minket bizalommal!

 

Műsorrendelés:

Tel: +36 20 408 4888

Email: info@supertalent.hu

 

2014-11-11

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva