Balássy Betty és Varga Feri a Super Talentnél

A nagysikerű művész házaspár, Balássy Betty és Varga Feri produkciói mától ügynökségünkön keresztül is megrendelhetők. Produkció kínálatban választható a Pop-zenei műsor, Jazz, Művészet és szerelem, valamint Exkluzív esküvői műsor.


 

balassy-betty-varga-feri

 


Pop-zenei műsor
A pop-zenei szórakoztató műsor tartalmát amely saját ismert slágerekből(Egy bolond 100-at csinál,Randevú,Ébredni valakiért....stb)továbbá bel és külföldi slágerek feldolgozásaiból állnak melyeket minden esetben a közönségtől teszik függővé az adott helyszínen. A műsor 30-40p-es.


Jazz műsor
A Jazz Műsor részben a Jazz Kettesben című saját album dalaiból áll össze,részben pedig ismert mainstream jazz standerdek-ből amelyek méltán lettek híresek az egész világon.( angol nyelvű műsor )A műsor 2féle verzióban tud elhangozni ,az élő zenekaros verzió 40-80p-es illetve a fél-playback verzió amely 30p-es.


Művészet és szerelem
A Művészeti műsort amely Művészet és szerelem címmel már megrendelhető kifejezetten a zene értő fülek számára készült. Saját albumok dalaiból és ismert külföldi feldolgozásokból áll. Ez a program főként Művelődési házak,színháztermek és nagyobb zenei rendezvények csemegéje. Itt a produkció kiegészül egy zongoristával és egy balett táncművésznővel,illetve kérés szerint élő zenekarral is megrendelhető. A műsor 60p-es.


Exclusive esküvői műsor
Feri és Betty azt vallják, hogy a legfontosabb a család és a szeretet így szeretnek mások közös életének első perceiben meghitt útravalóval kedveskedni ! Az „Ébredni Valakiért" című daluk kifejezetten esküvői kedvenc és az új albumukról a „Pár Év" is igazi favorittá nőtte ki magát. A műsor 30p-es.

2014-01-29

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva