Casting

 

A Super Talent Prodkciós és Menedzsmenti Iroda TV-s showműsorokba, TV-s sorozatokba, magyar és külföldi reklámfilmekbe valamint modell munkákra és egyéb megjelenésekre keress szereplőket, statisztákat, kiemelt statisztákat, színészeket, táncosokat és modelleket.

Jelentkezni az oldalunkon található előzetes regisztrációs lap kitöltése után ügynökségünk által meghirdetett castingon lehet. A jelentkezés alkalmával a helyszínen ki kell tölteni egy adatlapot, mely után készítünk néhány fényképet valamint videó felvételt, ezért ajánlott elegánsan, csinosan érkezni!


Hölgyeknek, lányoknak:

  • frissen mosott hajjal, enyhe sminkkel.
  • érdemes egy egyszínű elegánsabb és egy lazább utcai ruhát hozni.


Férfiaknak, fiúknak:

  • öltöny, ing, nyakkendő, vagy zakó és egy utcai ruha
  • kerülendő: rövidnadrág, szandál

Énekesek, színészek, táncosok esetében kérünk egy rövid bemutatkozó anyagot DVD lemezen!


A jelentkezés után bekerülsz az adatbázisunkba, és csak ezután tudunk hívni különböző munkákra, válogatásokra.  A további tudnivalókat a helyszínen mondjuk el.

 

18 évet be nem töltött jelentkező esetében minden esetben Szülői engedélyezési nyilatkozatot kérünk, ennek hiányában a 18 életévet be nem töltő személyek jelentkezését nem tudjuk fogadni! Engedélyezési nyilatkozat itt letölthető!

 

A regisztráció és adatbázisba kerülés egyszeri díja: 2500.- Ft


A következő casting időpontja: -

A casting helyszíne: -

 

 

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ


 

E-mail cím:*
Jelszó:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Cím:*
Telefonszám:*
Életkor:*
Kategória:
Bemutatkozás
Produkció:
Testmagasság:
Testsúly:
Szemszín:
Hajszín:
Lábméret:
Konfekció méret:

Fent nevezett (a továbbiakban: Felhasználó) ezennel a Polgári törvénykönyv (Ptk.), valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv.) vonatkozásában a következő nyilatkozatot teszem:

 

Felhasználóként a regisztrációval automatikusan elfogadom a jelen nyilatkozat tartalmát, az abban foglalt feltételeket.


Felhasználóként köteles vagyok hiteles adatokat megadni a regisztrációs folyamat során, és ezeket aktualizálni, amennyiben bármely adat tekintetében változás következik be. Amennyiben hamis vagy hiányos adatokat adtam meg, a MEDIA TODAY KFT. (továbbiakban: MEDIA TODAY KFT.) a regisztrációt minden értesítés nélkül törölheti. A regisztrációval elismerem, hogy adatszolgáltatásom önkéntes, határozott és megfelelő tájékoztatáson alapul, valamint hozzájárulok a MEDIA TODAY KFT. és általa meghatározott harmadik személy adatkezeléséhez. MEDIA TODAY KFT. adatkezelésére egyebekben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény (Avtv.) rendelkezései vonatkoznak.


Kijelentem, hogy az Avtv. rendelkezéseiről, az abból származó jogaimról és kötelezettségeimről, jogorvoslati lehetőségeimről, adataim kezelésével kapcsolatos valamennyi tényről, az adatkezelésre jogosultakról megfelelő tájékoztatással rendelkezem, azokat megértettem, valamint kijelentem, hogy adatszolgáltatásom önkéntes, mely a SUPER TALENT CASTINGRA való jelentkezéshez szükséges.


Kijelentem, hogy a regisztráció által hozzájárulok ahhoz, hogy a MEDIA TODAY KFT. hírleveleket, promóciós e-mail-eket küldjön az általam megadott elérhetőségre.


Tudomással bírok arra vonatkozóan, hogy tájékoztatást kérhetek személyes adataim kezeléséről, azokba bármikor betekinthetek. A tájékoztatást MEDIA TODAY KFT. köteles a legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban ingyenesen megadni. A tájékoztatását MEDIA TODAY KFT. csak akkor tagadhatja meg, ha azt az állam külső és belső biztonságára, a honvédelemre, a nemzetbiztonságra vagy a bűnmegelőzésre és bűnüldözésre vonatkozó törvények korlátozzák.


Elfogadom, hogy az MEDIA TODAY KFT. bármikor változtathat a jelen nyilatkozaton, a változásról pedig értesítés küld e-mail-en, vagy feltünteti a változást a www.supertalent.hu honlapon.


Tudomásul veszem, hogy a jelen nyilatkozat tartalmának meg nem ismerése nem mentesít a betartásra vonatkozó kötelezettség alól.

Jogi feltételeket elfogadom:*

 

Kapcsolat

Tel: +36 20 408 4888, +36 20 252 8511

Email: casting@supertalent.hu, statiszta@supertalent.hu

www.supertalent.hu/casting

 

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva