Cirkuszi Cabaret Premier

Nagy dobásra készül a Commandarte Társulat, azon úttörők közt, akik a cirkusz művészetben új stílust teremtenek! Jelenlétük a szakmában kihívó, témáik frissek és pikánsak!


 

cirkuszicabaret

 

 


Nem csoda hisz Társulatuk rendezője és egyben színésznője, még Békéscsabai színészként lehetet részese az első ilyen kezdeményezéseknek! Azóta sok év telt el, de ahogy szokás mondani a " Vér nem válik vízzé"! Az akkori igazgató nyomdokait követve maga is a "Cirkusz- Színház" szerelmese lett! Ezen látásmód keltette életre a Commandarte Társulat új darabját "Cirkuszi- Cabaret"! Maga a cím is beszédes, de a rendezőnő csak annyit mondott " a hölgyek szépek, a férfiak sármosak és a levegőben izzik az erotika"! Azt hiszem ennyi bőven elég, hogy az ember lázba jöjjön! A bemutató helyszíne is provokatív, de hát pont ezt vártunk ! Céljuk elcsábítani a nézőt egy nem megszokott helyre! Bemutató február 29.-én a Táncosok Klubjában!

 „Cirkuszi Cabaret"

Cirkusz-színházi előadás

„ Mit ér az este, ha szobádban ülsz,
S a szíved senkié,
Kint vár egy csók és egy pohár bor,
Az élet egy kabaré."

A város izgalmas, szabad, a mulatókban repkednek a harisnyatartók. A Cabaret az a hely, ahol füstön át a csúnya megszépül, ahol a legvadabb fantáziák is valóra válnak, ahol az éjszakai én nyelvet ölt a nyárspolgárnak és ahol nincs sok esély a happy endre.

Amit ígérünk:
Lokálok, füstös, erotikától túlfűtött hangulatát megidéző műsor. Artista és táncos produkciók dalbetétekkel, humoros jelenetekkel fűszerezve.


Szereplők:
Virga Tímea, Nagy Zsuzsanna, Török Boglárka, Hegedüs Endóra, Mórocz Eszter, Peták Róbert, Stián Dániel

Műsoridő: 50 perc
Bemutató: 2020. Február 29. (szombat) 19 óra, Táncosok Klubja (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 27.)


Jegyvásárlás: ITT.


ACommandarte Társulat teljeskörű menedzsmentjét ügynökségünk látja el.

 

2020-02-05

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva