Elindult a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda weboldala

Elindult a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda weboldala


Örömmel tájékoztatjuk meglévő és leendő partnereinket, hogy a mai napon elindult a Super Talent Produkciós Iroda weboldala. A SuperTalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda két főtevékenységből áll össze: művészek teljes körű menedzselése, valamint produkciós menedzselése és létrehozása.


 

supertalent_logo

 

 

A SuperTalent Produkciós és Menedzseri Iroda csapatában olyan szakemberek dolgoznak, akik több éves tapasztalattal bírnak a művészek menedzselésével, képviseletével vagy maguk is alkotók, zeneszerzők rendezők, dalszövegírók, írók. Ügynökségünk Magyarországon egyedülálló módon ügyfeleinek teljes körű menedzsmentet, full service-t nyújt. Saját produkciónk által pedig ügyfeleinknek egyéb személyre szabott szereplési, fellépési lehetőségeket tudunk biztosítani.


Művészek menedzserének lenni felemelő és felelősségteljes dolog. Nincsenek receptek, jól bevált formulák, trükkök, fordulatok, van viszont művész és menedzsere között létrejövő kreatív viszony, amiből a munkánk során táplálkozunk. Művészeink teljes körű menedzsmentjét intézzük, beleértve a koncert- és rendezvényszervezést, brandépítést, személyi coachingot, marketinget, sajtókapcsolatokat, pr tevékenységet és minden típusú ügyintézést, ami egy művész tevékenysége körül felmerül.


Produkció menedzsmentünk két részből tevődik össze: a már meglévő produkciók menedzselése és új produkciók létrehozása. Meglévő színházi és egyéb produkciók esetében partnereinknek teljes körű menedzsmentet biztosítunk beleértve a fellépésszervezést, pr-és marketing tevékenységet, sajtóban való megjelenések koordinálását, menedzselését. Partnereinknek saját médiafelületeinken keresztül is biztosítunk média megjelenéseket valamint hirdetési felületeket. Saját produkciónk által pedig ügyfeleinknek egyéb személyre szabott szereplési, fellépési lehetőségeket tudunk biztosítani.


A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda tevékenységét figyelemmel kísérheti a Facebook oldalunkon valamint Twitter oldalunkon is.

2013-12-16

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva