Elkészült Patai Anna legújabb dala és videó klipje a Colors

Patai Anna most egy különleges az eddigi zenei stílusától eltérő dallal rukkolt elő, melyhez egy fiatalos, igazán modern videó klip is készült. A dalt Szűcs Norbert Artisjus zeneszerző írta, a dalszöveget Linka Péter. A klipet pedig Ötvös Olivér rendezte. Patai Anna menedzsmentje és kiadója a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda.


 

colors


 

Anna az eddigiektől eltérő dallal jelentkezik mind zenei stílusában, mind pedig szövegében. A zenei stílusváltás nem véletlen, ugyanis Annának ez a dala az énekesnő új irányvonala lesz, amelyet a jövőben kíván képviselni! Az énekesnő új zenei stílusának megteremtésében nagy segítséget adott Szűcs Norbert Artisjus díjas zeneszerző, zenei producer akivel gyorsan megtalálták a közös hangot és a közös munka gyümölcseként megszületett a Colors. Az új dalhoz klip is készült, mely Anna zenei stílusváltásához méltóan merőben más az eddig tőle megszokottaktól.

 

Beharangozó videó:

 

 


Az énekesnő stílusváltását közel egy éves munkafolyamat előzte meg, amely időszak alatt Anna menedzsmentjével és szakemberek hadával közösen dolgozott. A tudatos építkezés és váltás végeredményét a nagyközönség és Anna rajongói nagyon nagy örömmel fogadták, már a dalt és a klipet beharangozó 30 másodperces videót pár nap alatt több mint 20.000 látták. A dal és a klip pedig Anna rajongónak azonnal a kedvenc dalává vált.

 

Videó klip:

 Patai Anna 2010-ben a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsor ötödik szériájában tűnt fel. Az akkor mindössze 9 éves énekes gyermeki bájával és lenyűgöző tehetségével hódította meg a közönséget és Anna népszerűsége az óta is töretlen. A bűbájos kislányból mára szinte kész nő lett, aki bár még csak 16 éves, de a könnyűzenei karrierje mellett a színház világában is számtalanszor bizonyított már.


Anna az elmúlt években számos musical, egyebek mellett a Madách Színházban látható Mary Poppins, a Valahol Európában, a Macskafogó és a Bőröndmese című darabokban szerepelt, valamint Törőcsik Mari unokáját játszotta az Egy nyári éj mosolya című előadásban. Valamint Ivancsics Ilona Társulata által színpadra vitt erdélyi musical, a Barbara címszerepében is megmutathatta tehetségét a fiatal énekesnő.

 

A dal letölthető:

deezer

 

itunes

 

spotify

 

googleplay

2015-11-24

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva