Holdfény Mulató - koncert musical

Az idei Budapesti Nyári Fesztivál magával ragadó sikere volt, a 10 éves jubileumát ünneplő Group'n'Swing zenekar Városmajori Színpadon bemutatott műfajteremtő produkciója. A Holdfény Mulató koncert musical megrendelhető ügynökségünktől!


 

Holdfény mulató

 


A fergeteges sodrású koncerthangulat megteremtésén túl, a zenekar tagjai karakteres szerepek megformálásait is vállalják, s eredeti módon viszik színre a slágereik köré szőtt, klasszikus kalandok során kiteljesedő szerelmi történetet.


Lendületesen mozgalmas, látványos táncképekkel, s a színfalak mögé kacsintó színjátékban tárul elénk a céltudatos cégtulajdonosnő, Catherine és a metropolisz hódítására készülő aranyifjú, Ben rohanó tempójú közeledése.


Vajon, sikerül-e érvényes megoldást találni a tapsban, dollárban mérhető siker és az öntudatos alkotói érzelmek ellentmondásaira? Hiszen veszélyben a show business legendás otthona, a chicagoi Holdfény Mulató. A korhű díszlettel és hangszereléssel színpadra fogalmazott koncert musical választ ad erre!


Rendező: Kovács Gábor Dénes
Zenei rendező: Romhányi Áron
Közreműködik: Lombos úr és a
Maffia Swing 1920. tánckar

 

 

 


Az augusztusi telt házas ősbemutatókkal debütált produkciót nagy örömmel állítjuk színpadra az ország különböző színházi játszóhelyein, művelődési házaiban vagy rendezvényközpontjaiban!


Holdfény mulató koncert musical, díszletekkel, kellékekkel, 5 pár táncossal, teljesen színházilag dramatizált történettel, zenekari tagok által játszott prózai szerepekkel.

 

Műsorrendelés:
Tel: +36 20 408 4888, +36 20 252 8511
Email: info@supertalent.hu

 

2017-10-05

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva