Íme, legújabb szuper produkcióink

A Super Talent már most készül a nyárra és az őszre ezért partnereinek egy különleges Operett Gálát állított össze, melynek címe a Húzzad csak kivilágos virradatig! Operett produkciónk mellett persze a musical rajongókat sem hagyhattuk cserbe ezért összeállítottunk egy látványos és pazar Musical Showt.


 

musical

 


Húzzad csak kivilágos virradatig! - Operett Gála
2x60 perces egészestés szuper produkció, mely 6 szólista énekesből és 8 fős tánckarból áll. Pazar jelmezek, csodálatos dallamok és látványos koreográfiák teszik felejthetetlenné az estet. Az előadásban Magyarország legnagyobb színházainak művészei és a Steps of Broadway táncosai szerepelnek.
Az est folyamán felcsendülnek a legismertebb és legkedveltebb operett slágerek, melyek méltán tették világhírűvé ezt a hungarikumnak számító magyar műfajt. A két felvonásos Operett produkciónkat ajánljuk jegybevételes önálló színházi előadásként illetve nyári fesztiválokra, város és falunapokra egyaránt.

 

Operett Show
(60 és 30 perces változat)
Operett produkcióinkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy a kevesebb pénzből gazdálkodó kisebb művelődési házak és önkormányzatok is meg tudják rendelni produkcióinkat éppen ezért Operett Show produkciónkat 60 illetve 30 perces változatban is kínáljuk partnereinknek. Természetesen a minőségi szórakoztatásról itt is garancia a főváros legnagyobb színházainak fiatal szólistáinak előadása. A 60 perces Operett Show 4 szólistából és 4 táncosból áll, a 30 perces produkciónkba 3 szólista szerepel.

 

Musical Gála
A Musical Gála látványos produkciónkban a legnépszerűbb musicalekből csendülnek fel a legismertebb dallamok. A Musical Show produkciónkban elhangzanak a Rómeó és Júlia, Mozart, Elisabeth, Rudolf, Vámpírok bálja, Az Operaház fantomja, A padlás, Chicago, Notre-Dame de Paris, Sakk legismertebb betétdalai, slágerei. Az előadásban Magyarország legnagyobb színházainak művészei és a Steps of Broadway táncosai szerepelnek.
Az előadás 120 perces látványos show műsor melyet ajánlunk jegybevételes önálló színházi előadásként illetve nyári fesztiválokra, város és falunapokra egyaránt.

 

Musical Show
(60 és 30 perces változat)
Ahogyan Operett produkciónknál így a Musical produkciónknál is biztosítjuk partnereinknek a kisebb költségvetésű produkcióinkat így a Musical Show produkciónk megrendelhető 60 illetve 30 perces változatban is.

 

Mese musical
Mese musical produkciónkban a kisebbeknek szeretnénk kedveskedni, melyben a legismertebb Disney mese musicalekből állítottunk össze egy 30 perces előadást. A műsorban felcsendülnek a Szépség és a szörnyeteg, az Oroszlánkirály, A Dzsungel könyve, Egyiptom hercege musicalekből a legismertebb dallamok.


Bővebb információs és műsorrendelés miatt, kérjük hívjon minket bizalommal a +36 20 408 4888-as telefonszámon!

 

2014-04-17

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva