InFusion Trió

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi az InFusion Triót, amely egy 2011 decemberében alakult formáció, melynek tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártassak.

 

A zenekar különlegességét egyrészt a hangszerválasztás is meghatározza. Elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár és elektromos dob, melyek mindegyike effektpedálokon keresztül egy különleges hangzásképet ad. A másik meghatározó innováció a looper pedálok alkalmazása, melyekkel valós időben, a színpadon képesek rögzíteni a lejátszott anyagot és visszajátszani azt, ezzel a három zenész egy számon belül meg tudja sokszorozni önmagát, így igazán telt hangzást hoznak létre előre rögzített felvételek használata nélkül. Egyedülálló koncertélményt nyújt ahogy a hallgató nyomon követheti a Loop-ok építkezését és a zenekar könnyed játékát.

 

Első nagylemezük, a Loop me up 2014. október 18-án jelent meg. A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása valamint népzenei motívumok újragondolása. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, David Guetta, John Newman vagy épp a Daft Punk.

 

2015-ben a Hungary's Got Talentben és a Das Supertalent showban is aranygombbal, egyenes ágon jutottak a döntőbe. Több külföldi fellépés mellett a thaiföldi Big Mountain Festival-on első európai előadóként két koncertet is adott a formáció.

 

A zenekar tagjai:


Farkas Izsák (elektromos hegedű): 2010-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneakadémián hegedű szakon. 2005 óta játszik elektromos hegedűn. Jelenleg a Vígszínházban láthatjuk a Hegedűs a háztetőn címszerepében, emellett pedig számos jazz, rock és crossover formáció tagja.

 

Simkó-Várnagy Mihály (elektromos cselló, basszusgitár): 2005-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneakadémián cselló tanszakon, majd a Kőbányai Jazz Szakiskolában tanult basszusgitározni. A Dohnányi Ernő szimfónikus Zenekar és a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagja valamint számos jazz, rock és crossover formáció tagja. 2011- ben a Roland Loop Világbajnokság kelet-európai döntőjén 2. helyezést ért el.

 

Weisz Nándor (elektromos dob, ének): 2000-ben diplomázott a Müncheni Zeneakadémián ütő tanszakon, és azóta a Magyar Nemzeti Filharmónikus Zenekar tagja. 2004 óta elekronikus zeneszerzéssel is foglalkozik, valamint számos jazz, folk, és pop formáció tagja.

 

Műsorrendelés:
Tel: +36 20 408 4888, +36 20 252 8511
Email: info@supertalent.hu

 

Videók

Képek

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva