Kádár Szabolcs János

Kádár Szabolcs János színész. A Budapesti Operettszínház stúdiójában, a Pesti Broadway Stúdióban végezett, majd az Operettszínház, több musical és operett előadásának főbb szerepét bízta rá.


Láthatta a közönség, többek között a világhírű Rómeó és Júlia című előadásban Paris grófként, Mágnás Miskában Pixiként, valamint a Lili bárónő Frédijeként, a Veled Uram című rockopera Imre Hercegeként, vagy az Ördögölő Józsiás című rockoperett Bakszén Hercegeként.


Vidéki színházakban is többször megfordult már. Játszott a Szegedi Nemzeti Színház West Side Story című szuperprodukciójában Tony-t, a "manhattani Rómeó-t", vagy a Debreceni Csokonai Színház Légy jó mindhalálig című musicalben Török Jánost.


Jelenleg a Debreceni Csokonai Színház A Pál utcai fiúk című közönség kedvenc musicaljében alakítja Boka Jánost, és a Csárdáskirálynőben Kaucsiánó Bóni grófot, valamint a Madách Színház Rock Suli előadásának és a Veszprémi Petőfi Színház világhírű Titanic musicalének a vendégművésze, és újabban a Király Színház társulatát is erősíti többek között a Képzelt Riport, ja csak a XXI. századról című online musicalben játssza Neo-t, aki az eredeti darab szerint József karakterével azonos.


A színházon kívül szóló énekesi karrierét is építi, láthatta a közönség az első magyarországi XFaktorban a legjobb 24 között, megjelent első kislemeze Színfalak mögött címmel, illetve van egy énekes csapata a Super Troupers. A csapat eleinte ABBA feldolgozásokat énekelt, mára viszont széles repertoárt birtokolnak.

 

Videók

Képek

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva