Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda minden egyes munkatársa nevében kívánunk Önnek és szeretteinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új évet!

 

karacsonyst

 

2015-ben is számíthat ránk!

annakaracsonyA Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda 2015-ben is számos olyan produkciót kíván megvalósítani, amely méltán foglalhat helyet az elismert hazai könnyűzenei, komolyzenei valamint a színházi produkciók között! Mik is lesznek ezek a nagyszabású produkciók, azt hamarosan Önök is megtudhatják, de addig is egy kicsit tekintsünk vissza a 2014-es esztendőre.


A Super Talent 2014-ben is megannyi produkció mögött volt jelen, és ezzel biztos szakmai hátteret nyújtva hazai és nemzetközi produkcióknak egyaránt. Ügynökségünk 2014 elején felkarolt egy ifjú színész, énekes tehetséget, Galát Norbertet, akinek az idei évben két slágert is sikerült alkotnunk. 2014-ben ügynökségünket választotta az ifjú Megasztáros, Patai Anna, valamint Edvin Marton hegedűművész is. A Super Talent 2014-ben megalakította a Sentimento crossover együttest, továbbá több operett és musical produkciókat hoztunk létre fiatal tehetséges művészekkel közösen. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy ebben az évben a nagysikerű Makrancos Kata musicalt ügynökségünk menedzselhette, és a közös munkát 2015-ben is folytatjuk!


2014-ben olyan nagyszerű emberekkel sikerült együtt dolgoznunk, alkotnunk, mint Czomba Imre zeneszerző, Fehér Gábor énekes, Gerner Csaba dalszövegíró, Havas Lajos zeneszerző, Csicsák Norbert zeneszerző, Meskó Zsolt rendező, Csiszár Ferenc zenész.


Így évvége táján a Super Talent csapata nem pihen, hiszen már a jövő évi terveken munkálkodunk, hogy 2015-ben is maradandó produkciókat, dalokat alkothassunk!


Köszönjük, hogy 2014-ben megtiszteltek minket bizalmukkal, 2015-ben is számíthatnak a Super Talentre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2014-12-16

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva