László Attila a Csillag születik győztese is ügynökségünket választotta

László Attila a nagysikerű Csillag születik tehetségkutató műsor győztese a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Irodát választotta. Így a jövőben ügynökségünk látja el a fiatal tehetség teljes körű menedzsmentjét.


 

laszlo_attila

 


László Attila egy székelyföldi városban, Kézdivásárhelyen született. Már kiskorában is érdeklődött a zene iránt, ezért szülei 9 éves korától zongorázni taníttatták. Egy alkalommal a helyi templomban Bach D-moll toccatáját adta elő hallás után. A templom kántora ekkor figyelt fel rá, majd magánórákon tanítani kezdte. Ezután a fiú az egyházi kórusban zongorázott, orgonázott az ünnepek alkalmával.


Később Attila jelentkezett az Erdély Hangja című tehetségkutatóba, ahol a válogatókon át Máté Péter és Zámbó Jimmy dalaival jutott el a legjobb 24-ig, ám ekkor még a döntőbe nem került be. Bár csalódás volt számára ez a megmérettetés, mégsem hagyott fel az énekléssel.


2011-ben Magyarországra jöttek a szüleivel a Csillag születik kedvéért, ahol a verseny meghozta számára a régen várt sikert, ő lett 2011 „kiscsillaga".


2012 tavaszán jelent meg első albuma, az Ezer szív együtt dobban, melyen vadonatúj dalok, Dandó Zoltán, Krenyiczki Ervin és Závodi Gábor szerzeményei hallhatók.

 

 

 

A Csilag születik győztesének, László Attilának műsorát ajánljuk város és falunapokra, családi napokra, fesztiválokra egyaránt. A műsorban Attila saját dalai mellett felcsendülnek Máté Péter, Szécsi Pál legismertebb dalai, valamint külföldi világslágerek. Műsorrendelés: +36 20 408 4888

 


 

2015-03-04

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva