Megalakult a Super Talent Társulata

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda megalakította a Super Talent Társulatot. A Társulat több produkcióval készül a közeljövőben. A Super Talent Társulat repertoárjában szerepel az ABBA THE SHOW, a Cintányéros cudarvilág, a Musical Világ, az Örökzöld slágerek - Magyar könnyűzene korszakai valamint a Retro Show. A Super Talent Társulat állandó tagjai: Gőbölös Kriszta, Moravszki Enikő, Zádori Szilárd, és Kádár Szabolcs János.

 

super_talent_tarsulat

 

 

A 4 ifjú tehetség, az Budapesti Operettszínház színpadán edződött előadóvá, és vált tapasztalt énekessé. Számos zenés produkciót tudhatnak a hátuk mögött, pl.: Rómeó és Júlia, Miss Saigon és a Szép nyári nap, (amely a „magyar ABBA", a Neoton zenekar slágereiből íródott musical).

 


A Super Talent Társulat tagjaiGőbölös Kriszta, 13 évesen korkedvezménnyel vették fel a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola magánének-tanszakára, ahol Bukucs Rózsa tanítványa lett. Emellett 7 éves korától tanult szolfézst, hegedűt és zongorát. Később Toldy Mária lett a tanára, majd fel is vették az általa vezetett Pesti Broadway Musical Stúdióba. Ezzel párhuzamosan elkezdett darabokban játszani a Budapesti Operettszínházban, később a Veszprémi Pannon Várszínházban is. Közel 10 éve van egy zenekara, a The Airborn, amiben nem csak énekel, de szerzőtársként is részt vesz. 2008-ban megnyerték az Életed Dala elnevezésű dalszerző versenyt. Mellette számos zenekarban közreműködött, mint énekes. Jelenleg többek között a Csipa és a KISAMERIKA énekesnője, Szűcs Gabival a legutóbbi Eurovíziós dalfesztiválon szerepeltek szép sikerrel. De nem hanyagolja el továbbra sem a színházat, és a szinkron stúdiót.

 

Gőbölös Kriszta

 

 


Moravszki Enikő,Gyerekkora óta a zenének és a színháznak él. Számos országos és nemzetközi énekverseny győztese. A nyíregyházi Hang-Szín Musical és Színitanoda elvégzése után felvételt nyert a budapesti Vasutas Zeneiskola és az Operettszínház által közösen működtetett Pesti Broadway Musical Stúdióba.
Az első nagy ugródeszka a Tavaszébredés musicalben Martha szerepe volt. Ezután számos musicalben kipróbálhatta magát. Három éven keresztül turnézott a Die Schöne und das Biest musical-el (Szépség és a Szörnyeteg musical) Németország legnagyobb városaiban.  Tagja még a legendás Gergely Róbert társulatának a Gergely theáternek. A színház világa mellett úgyanolyan fontos számára énekesi szólókarrier. Hogy még több tapasztalatot szerezzen ezen a téren is, vokalistaként közreműködik Magyarország kiemelkedő énekesi mellett, mintpédául a Hooligansből ismert Csipa, Cotton Club Singers-ből ismert Szűcs Gabi és Bereczki Zoltán mellett.

2015-ben Szűcs Gabival középdöntősök lettek a Dal című televíziós műsorban. Idén nyáron, augusztus 30-án, az Eltűnt Emberek Világnapja alkalmából a Soul'Oh nevezetű saját formációjával debütáltak első dalukkal a Missing Souls-al (Kóbor lelkek), amely az eltűnt emberekről szól és a bizonytalanságban várakozó családtagjaikról, szeretteikről. Felhívva a figyelmet mégjobban erre a társadalmi problémára.

 

 

 

Moravszki Enikő

 

 


Zádori Szilárd, Tanulmányait ének-zene tagozatos általános iskolában, majd gimnáziumban kezdte. A Pesti Broadway stúdió elvégzésével párhuzamosan számos darabban - Tavaszébredés, A doktor úr, Erdei Kalamajka, Szép Nyári Nap, Menyasszonytánc - szerepelt a Budapesti Operettszínházban. 2008-ban a Veszprémi Nemzetközi Énekverseny, 2011-ben pedig a Lévay Szilveszter Nemzetközi Énekverseny Győztese lett. Számos zenés, színházi, és populáris műfajban is megfordult már. Jelenleg az egri Harlekin Bábszínház tagja, ahol többek között az első bábtechnikával újragondolt Dzsungel könyve főszereplője. Szerepei mellett lehetősége adódott zeneszerzéssel, szövegkönyv, valamint dalszövegírással is foglalkozni. Tanulmányait az Eszterházy Károly Főiskola Ének-zene tanszakos hallgatójaként jelenleg is végzi.

 

 

Zádori Szilárd új

 

 


Kádár Szabolcs János, Az énekesi pályáját a nyíregyházi Hang- Szín musical és Színi Tanodában kezdte 2003-2007 között, ahol Bánhidiné Magdi néni keze alatt megismerkedett a musical éneklés fortélyaival. Számos világhírű musicalt állítottak színpadra, amelyek vizsgaelőadásaik voltak, ilyen például a Hair, Chichago, Mozart!, Macskák, Fame stb.

A tanoda elvégzése után Budapestre költözött, ahol felvételt nyert a Vasutas Zeneiskola, és a Budapesti Operettszínház áltál közösen működtetett Pesti Broadway Stúdióba (2007-2010). A stúdió, vezető tanára, a sokak által ismert Toldi Mária, aki szakmai tudását kiválóan adta át tanítványai számára.A stúdió akadályait sikeresen vette, így Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház igazgatója a színházhoz szerződtetette, ahol számos sikeres musical főbb szerepét kapta meg, mint például a Rómeó és Júliában Paris Grófot, a Veled, Uram! című rockoperában, amelyet Szörényi Levente és Bródy János (az István a király folytatásának írt) alkotott, I. István fiát, Imre Herceget alakította. A musicalek és rockoperák mellett operettekben is lehetőséghez jut, például a Menyasszonytánc című klezmer műben Dávid bőrébe bújik.

Az Operettszínházon kívül is vállal szerepeket, például a Szegedi Nemzeti Színházban, ahol a West Side Storyban, a „manhattani" Rómeó és Júliában, alakította Tonyt, a darab Rómeóját.

A színházi munkák mellett szerepel kisfilmekben, szinkronizál, valamit fellépett az első magyarországi X Faktorban, ahol a legjobb 6 csapat egyik duójának tagja volt 2010-ben. Jelenlegi pedig a Super Talent Társulat oszlopos tagja.

 

 

Kádár Szabolcs János

 

 

 

Amennyiben szeretnél Te is a Super Talent Társulat tagja lenni jelentkezz az ügynökségünk által szervezett Castingra! Következő Castingunkról bővebb információt megtudhatsz a www.supertalent.hu/casting

 

2015-10-02

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva