Moravszki Enikő

Gyerekkora óta a zenének és a színháznak él. Számos országos és nemzetközi énekverseny győztese. A nyíregyházi Hang-Szín Musical és Színitanoda elvégzése után felvételt nyert a budapesti Vasutas Zeneiskola és az Operettszínház által közösen működtetett Pesti Broadway Musical Stúdióba.
Az első nagy ugródeszka a Tavaszébredés musicalben Martha szerepe volt. Ezután számos musicalben kipróbálhatta magát. Három éven keresztül turnézott a Die Schöne und das Biest musical-el (Szépség és a Szörnyeteg musical) Németország legnagyobb városaiban. Tagja még a legendás Gergely Róbert társulatának a Gergely theáternek. A színház világa mellett úgyanolyan fontos számára énekesi szólókarrier. Hogy még több tapasztalatot szerezzen ezen a téren is, vokalistaként közreműködik Magyarország kiemelkedő énekesi mellett, mintpédául a Hooligansből ismert Csipa, Cotton Club Singers-ből ismert Szűcs Gabi és Bereczki Zoltán mellett.

2015-ben Szűcs Gabival középdöntősök lettek a Dal című televíziós műsorban. Idén nyáron, augusztus 30-án, az Eltűnt Emberek Világnapja alkalmából a Soul'Oh nevezetű saját formációjával debütáltak első dalukkal a Missing Souls-al (Kóbor lelkek), amely az eltűnt emberekről szól és a bizonytalanságban várakozó családtagjaikról, szeretteikről. Felhívva a figyelmet mégjobban erre a társadalmi problémára.

Szabadúszóként tevékenykedik, több színházi produkcióban, például a nagy sikerrel futó We well rock you-ban. Freelusion show-k vendégművésze, és társszerzője az Eltűntek Világnapja alkalmából készült Soul'Oh - Missing Souls című dalnak.

 

Videók

Képek

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva