Művészmenedzsment

A SuperTalent Produkciós és Menedzseri Irodánál azt valljuk, hogy a művészeknek csak egy dolga van: a művészetének élni és művészetének legjavát adni, a többi a mi feladatunk.


Művészek menedzserének lenni felemelő és felelősségteljes dolog. Nincsenek receptek, jól bevált formulák, trükkök, fordulatok, van viszont művész és menedzsere között létrejövő kreatív viszony, amiből a munkánk során táplálkozunk. Művészeink teljes körű menedzsmentjét intézzük, beleértve a koncert- és rendezvényszervezést, brandépítést, személyi coachingot, marketinget, sajtókapcsolatokat, pr tevékenységet és minden típusú ügyintézést, ami egy művész tevékenysége körül felmerül.


A SuperTalent Produkciós és Menedzseri Iroda csapatában olyan szakemberek dolgoznak akik több éves tapasztalattal bírnak a művészek menedzselésével, képviseletével vagy maguk is alkotók, zeneszerzők rendezők, dalszövegírók, írók.


Sajnos egyre többször halljuk, hogy azok a színészek, előadó-művészek, énekesek, akiknek nincs ügynökségük nem veszik őket komolyan, és sokszor az elvégzett munka után nem kapják meg a honoráriumukat. Ezért is érezzük úgy, hogy munkánkra egyre inkább igény mutatkozik. Ügynökségünk Magyarországon egyedülálló módon ügyfeleinek teljeskörű menedzsmentet, full service-t nyújt. Saját produkciónk által pedig ügyfeleinknek egyéb személyre szabott szereplési, fellépési lehetőségeket tudunk biztosítani.


A művész menedzsment mellett közvetlenül működő SuperTalent Music Records szolgáltatásait, mint kiadó minden művészünk magénak tudhat.

 

A művészmenedzsment szolgáltatásaink közül ügyfeleink az alábbi lehetőségek alapján választhatnak:

- Teljes körű menedzsment
- Kizárólagos fellépésszervezés
- Fellépésszervezés
- Sajtó képviselet, PR-tanácsadás

 

Teljes körű menedzsment szolgáltatásaink

- Sajtó megjelenések koordinálása
- Sajtóhírek generálása
- PR tanácsadás
- Facebook oldal kezelése, menedzselése
- weboldal kezelése, menedzselése
- Fellépésszervezés
- Koncert és turnészervezés
- Kiadói feladatok ellátása
- Fotózások leszervezése
- videoklip készítés
- Tárgyalás a partnerekkel
- Lehetséges szponzorok felkutatása

 

Kizárólagos fellépésszervezés

Kizárólagos fellépésszervezés esetén ügyfeleinknek ügynökségünk teljes körű fellépésszervezés szolgáltatását nyújtja, beleértve a turnémenedzser biztosítását és minden jogi, pénzügyi kérdések kezelését, amelyek egy fellépés vagy turné esetén felmerülhetnek. Kizárólagos fellépés szervezés esetén ügyfeleinknek ingyenesen biztosítjuk a Sajtó képviselet és PR tanácsadás szolgáltatásunkat!

 

Fellépésszervezés

Fellépésszervezés szolgáltatásunkban ügyfeleinknek kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül szervezünk fellépéseket.

 

Sajtóképviselet, PR tanácsadás

- Sajtómegjelenések koordinálása
- Sajtóhírek generálása
- Kapcsolattartás a sajtó munkatársaival
- PR-tanácsadás

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva