Nyári Fesztiválok a Super Talent művészeivel!

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda produkció nyári fesztiválokra, város-és falunapokra egyaránt színvonalas, szórakoztató műsorokat ajánl ügyfelei számára. Produkcióink illetve előadóink a magyar művészvilág elismert, népszerű szereplői és közreműködői.


 

nyar

 


Nyári Fesztiválokra város-és falunapokra ajánljuk!


Patai Anna - Kizárólagos produkció!
Anna még mindig csak 15 éves, de már sikert sikerre halmoz, ráadásul nem csak hazai pályán, de nemzetközi porondon is megállja a helyét. A japán tévénézők körében hihetetlenül népszerű tehetségkutatóban négy földrészről érkezett tehetségeket utasított maga mögé, a tavalyi második helyezése után idén ő vihette el a pálmát. A fellépés tartalmazza Anna saját dalait és válogatást Anna kedvenc dalaiból, illetve mostani világslágerekből.

 

László Attila - Kizárólagos produkció!
A Csillag születik győztesének, László Attilának műsorát ajánljuk város és falunapokra, családi napokra, fesztiválokra egyaránt. A műsorban Attila saját dalai mellett felcsendülnek Máté Péter, Szécsi Pál legismertebb dalai, valamint külföldi világslágerek.

 

Dívák - Kizárólagos produkció!
Műsorunk három főszereplője Détár Enikő, Ladinek Judit, Fésűs Nelly. A "Dívák"formáció 2002-ben alakult. Az ötlet és a név, a pesti Moulin Rouge-tól származik, amelynek akkor mindhárman dívái voltak. Itt született meg egy olyan show-műsor ötlete, amely magában hordozza a 30-as évek amerikai vaudville világát, a francia mulatók bohém, fülledt hangulatát, és korunk retro-disco korszakát, mindenből beletéve egy falatnyit.


Operett Show - Kizárólagos produkció!
A legnagyobb operett slágerek, Kálmán Imrétől Lehár Ferencig népszerű szerzők művei hangzanak el Operett produkciónkban, melyben a haza operett élet ismert énekesei szerepelnek. Műsorunkban felcsendülnek a legismertebb és legkedveltebb operett slágerek, melyek méltán tették világhírűvé ezt a hungarikumnak számító magyar műfajt. A jó hangulat és a sok tánc, humor garantált. Pazar jelmezek, látványos koreográfiák teszik felejthetetlenné az előadást.
Az Operett Show produkciónkban szereplő énekesek kivétel nélkül Magyarország legnagyobb színházaiban játszanak különböző zenés és próza darabokban egyaránt. Operett Show műsorunkban a legismertebb operett slágerek csendülnek fel: Cintányéros cudar világ, Húzzad csak kivilágos virradatig, Hajmási Péter, Délibábos Hortobágyon, Szép város Kolozsvár, Te rongyos élet, Ringó vállú, és még hosszasan sorolhatnánk.


Musicalválogatás - Kizárólagos produkció!
A Musicalválogatás produkciónkban a legnépszerűbb musicalekből csendülnek fel a legismertebb dallamok. A Musicalválogatás produkciónkban elhangzanak a Rómeó és Júlia, Mozart, Elisabeth, Rudolf, Vámpírok bálja, Az Operaház fantomja, A padlás, Chicago, Notre-Dame de Paris, Sakk legismertebb betétdalai, slágerei. Az Musicalválogatás produkciónkban szereplő énekesek kivétel nélkül Magyarország legnagyobb színházaiban játszanak különböző zenés és próza darabokban egyaránt.

 

Mese musical - Kizárólagos produkció!
Mese musical produkciónkban a kisebbeknek szeretnénk kedveskedni, melyben a legismertebb Disney mese musicalekből állítottunk össze egy 30 perces előadást. A műsorban felcsendülnek a Szépség és a szörnyeteg, az Oroszlánkirály, A Dzsungel könyve, Egyiptom hercege musicalekből a legismertebb dallamok. A Mese musical produkciónkban szereplő énekesek kivétel nélkül Magyarország legnagyobb színházaiban játszanak különböző zenés és próza darabokban egyaránt.

 

ABBA SHOW - Kizárólagos produkció!
A mai napig méltán népszerű Abba együttes legnagyobb slágerei csendülnek fel. Az Abba Show produkciónkban szereplő énekesek kivétel nélkül Magyarország legnagyobb színházaiban játszanak különböző zenés és próza darabokban egyaránt.

RETRÓ DISCÓ -TV felvétellel egybekötött produkció! - Kizárólagos produkció!
Retró Discó produkciónkat a MuzsikaTV műsorából jól ismert Retró Discó társulata biztosítja. A társulati tagokon túl igény szerint további sztárfellépőket tudunk biztosítani megrendelőink számára! A produkciót minden esetben TV felvétellel egybekötötten biztosítjuk!

 

Balássy Betty és Varga Feri
A nagysikerű művész házaspár, Balássy Betty és Varga Feri produkciói ügynökségünkön keresztül is megrendelhetők. Produkció kínálatban választható a Pop-zenei műsor, Jazz, Művészet és szerelem, valamint Exkluzív esküvői műsor.

 

Varga Viktor
Varga Viktor a Csillag születik tehetségkutató műsorban tűnt fel és az óta töretlen a karrierje. Slágerei meghódították az egész országot. Keveset voltál természet közelben mostanában? Akkor Varga Viktor emlékeztet rá, hogy milyen színű az ég! Immár ötödik éve járja az országot dalaival és most hozzád is elér ha szőkével álmodsz és barnával ébredsz, vagy ébrednél! Az életét a zenére a szórakoztatásra tette fel.

 

Éliás Gyula Jr.
Éliás Gyula alias Éliás Gyula Jr. a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége. Nemcsak meghitt duóban, hanem egy igazi pörgős trióban, vagy az egyedülálló koncertélményt adó nagyzenekari formációban is fellép. Koncertjein szinte mindenki táncra perdül, és együtt énekli vele a világslágereket, és a saját dalait.

 

Bővebb információs, műsorrendelés:

Tel: +36 20 408 4888

Email: info@supertalent.hu

 

 

2015-05-19

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva