Patai Anna A Dal második elődöntőjében látható

Az első tíz dal megmérettetése után január 30-án, szombaton a második elődöntővel folytatódik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye, melyben Patai Anna Colors című dalával lép A Dal színpadra. A Colors című dalt Szűcs Norbert írta, a dal szövegét Linka Péter.


 

Patai Anna - Colors3

 


A Dal 2016 következő adásában a Kállay Saunders Band előadásában látható a Who We Are című dal, Oláh Gergő a Győz a jó című számot énekeli, a tavaly a műsorral berobbant Passed pedig Dritfin' című szerzeményével lép színpadra - közölte a műsor kommunikációjával megbízott cég hétfőn az MTI-vel.


A további versenyzők között van a C.E.T. Free, Gáspár Laci Love And Bass és a Group'N'Swing Szeretni fáj című számával, a Karmapolis & Szécsi Böbe a Hold On To, a Maszkura és a Tücsökraj Siska Finuccsival közösen a Kinek sírjam című szerzeményt adja elő. Patai Anna a Colors, míg Vásáry André a Why című dallal áll a közönség elé.

 

 

 


A nézőket idén többek között megújult díszlettel és különdíjakkal is váró A Dal egyik további újdonsága, hogy az MR2 - Petőfi Rádió műsorában hétfőként beszélgetést lehet meghallgatni a megmérettetés egy-egy versenyzőjével. A Dal Sztárchat című műsor hétfői vendége Freddie volt, aki Pioneer című dalával megnyerte a szombati első elődöntőt.


A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornákon követhető élőben szombat esténként, a zenei műsor három elődöntőből, kettő középdöntőből és a fináléból áll, amelyet február 27-én rendeznek meg. Az egyes elődöntőkben tíz, a középdöntőkben kilenc, míg a döntőben nyolc versenydal hangzik el - áll a közleményben.

 

Forrás: MTI/SUPERTALENT

2016-01-25

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva