szinhazkep

Színházi produkcióink

 

 

Színházi produkcióink között számos olyan nagy sikerű produkció található, amelyek teltházas előadásokkal hatalmas sikert arattak. Produkcióinkban ismert színészek és művészek játszanak magas színvonalon. Rendelje meg Ön is a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda kiváló színházi előadásait.

 

 

Tovább

enekesek

Könnyűzenei produkcióink

 

 

Könnyűzenei produkcióink között Magyarország ismert és népszerű énekeseit és zenekarait ajánljuk partnereinknek város és falunapokra, fesztiválokra, családi napokra valamit céges rendezvényekre egyaránt. Könnyűzenei produkcióink esetében számos olyan előadó szerepel, akiket kizárólag ügynökségünkön keresztül rendelhet meg.

 


Tovább

operett

Operett produkcióink

 

Operett produkcióinkban legismertebb operett dallamok csendülnek fel, amelyek a nézőket elvarázsolják az operett különös világába. Csodálatos jelmezek, impozáns látványvilág, tánc, humor, szerelem minden, ami az operettet jellemzi. Az operett produkciók résztvevői a zenés színházi szakma legkiválóbbjai mellett a tehetséges fiatalok, több művészeti főiskolák növendékei.

 

 

Tovább

musical

Musical produkcióink

 

Musical produkcióinkban legismertebb és legnépszerűbb musical dalok csendülnek fel és így a nézőket egy különös, nem mindennapi utazásra hívja a zenés színház világába. Musical produkcióink magas színvonalat képviselnek, résztvevői a zenés színházi szakma legkiválóbbjai mellett a tehetséges fiatalok, több művészeti főiskolák növendékei.

 

 

Tovább

 

 

 

komolyzene

Komolyzenei produkcióink

 

Komolyzenei produkcióinkat a klasszikus zene kedvelőinek ajánljuk. Elsősorban exkluzív partikra, eseményekre, szállodák gálaestjeire valamint egyéb kulturális eseményekre. Komolyzenei produkcióinkban a klasszikus dallamokat vegyítjük a populáris hangzásvilággal, aminek köszönhetően egyedi dallam világba varázsolják el a produkciók a nézőket.

 

 

Tovább

show

SHOW műsorok

 

 

Csodálatos látványvilág, varázslat, zene, tánc, elbűvölő jelmezek, ezek a kellékei egy igazi show műsornak. Show műsorainkat úgy állítjuk össze, hogy megrendelőink produkcióink széles palettájából kapjanak ízelítőt a kicsik és a nagyok egyaránt. Tánc, ének, varázslat és minden, ami egy igazi egész estés show műsorhoz kell.

 


Tovább

mulatós

Mulatós zene

 

Sírva vigad a magyar - mondja a szólás, és ez így is van. Mulatós produkcióinkat ajánljuk város és falunapokra, szüreti mulatságokra, fesztiválokra egyaránt. Mulatós produkcióinkban a hazai mulatós szakma színe-java megtalálhatók, akiket nap, mint nap láthatnak a televíziókban.

 

 

Tovább

humor

Humor

 

A nevetés és a humor fontos része a mindennapi életünknek. Neves humoristák, stand up comedy-s előadóink minden bizonnyal felejthetetlen perceket okoznak a nézőknek. Ajánljuk város és falunapokra, céges rendezvényekre, egyéb partikra egyaránt.

 

Tovább

magic

Bűvész produkciók

 

A varázslat és a bűvészet az illuzionista mutatványok mindig is ámulatba ejtetik a nagyérdemű közönséget. A misztikum, a titok lengi körül ezeket a produkciókat. Produkcióink között egyaránt található gyermekeknek és felnőtteknek összeállított előadás.

 

Tovább

gyermekmusorok

Gyermek műsoraink

 

Zenés interaktív gyermek produkcióink, mese és bábjátékok színesítik a gyermekeknek szánt műsorokat, amelyeket családi hétvégékre, város és falunapokra, céges rendezvényekre egyaránt ajánljuk.

 

Tovább

musorvezetes

Műsorvezetés

 

Ismert televíziós személyiségek, színészeket ajánlunk műsorvezetőnek, moderátornak céges rendezvényekre, fesztiválokra, partner találkozókra és konferenciákra egyaránt.

 

Tovább

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva