Amit a Supertalentről tudni lehet!


A Supertalentet 2013-ban indítottuk el azzal a szándékkal, hogy Magyarországon eddig egyedülálló, komplex művész menedzsmenti ügynökséget hozzunk létre, amely az előadóművészeknek teljes körű szolgáltatás csomagot kínál. A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda két főtevékenységgel kezdte meg működését: művészek teljes körű menedzselése, valamint produkciók menedzselése és létrehozása. A Supertalent Produkciós és Menedzseri Iroda csapatában olyan szakemberek dolgoznak akik több éves tapasztalattal bírnak a művészek menedzselésével, képviseletével vagy maguk is alkotók, zeneszerzők rendezők, dalszövegírók, írók.


Ügynökségünk PR - teamjében olyan média szakemberek dolgoznak, akik jártasak a hazai sajtó életben és ez által ügyfeleinknek a lehető legoptimálisabb médiajelenlétet tudjuk biztosítani. Tevékenységünk széles spektrumon mozog: a PR-kommunikáció mellett foglalkozunk stratégiai- és PR-tanácsadással, szlogen- és szövegírással, sajtófigyeléssel, kríziskommunikációval, klasszikus marketinggel, de egyre nagyobb hangsúlyt kap professzionális tartalomgyártó- és közösségi média divíziónk, amely TV-szpotok, kisfilmek, videoklipek, YouTube és gerillavideók teljes körű kreatív tervezését és gyártását hajtja végre.


Idővel ügynökségünk tovább bővítette szolgáltatásait, melynek egyik legfontosabb pilléreként 2015-től ügyfeleink részére Kiadói szolgáltatásainkat is biztosítjuk. Terjesztési hálózatunknak köszönhetően kiadványaink több ezer online zenei platformon elérhetőek, továbbá CD-kiadványaink Magyarország legnagyobb értékesítési pontjain megvásárolhatóak.


Azonfelül 2015-ben megalapítottuk a Supertalent Társulatot, melyben hazánk legnagyobb zenés színházaiban játszó fiatal tehetséges színészek, énekesek kaptak helyet. A Supertalent Társulat megalakulása óta számos produkciót hozott létre és megannyi sikeres fellépésen szórakoztathatták a nagyérdemű közönséget. Társulatunkat folyamatosan bővítjük! Amennyiben Te is szeretnél a Supertalent Társulat tagja lenni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!


Továbbá ügynökségünk 2015 őszétől elindította a Supertalent Casting service szolgáltatását is ezáltal ügyfeleinket és partnereinket még magasabb szinten tudjuk kiszolgálni. Amennyiben szeretnél Te is az adatbázisunkba bekerülni látogass el a www.supertalent.hu/casting oldalunkra.


A következetes és kitartó munkának köszönhetően 2016-banPatai Anna Colors című dala bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál haza előválogatójába, A Dal 2016 legjobb 30 dala közé. Ügynökségünk a Colors című dal kiadója és jogtulajdonosa.

 

Amennyiben szolgáltatásainkról még többet szeretnél megtudni látogass el a www.supertalent.hu/szolgaltatasaink oldalunkra!


Elérhetőségeink:
Telefon: +36 20 408 4888
Email: info@supertalent.hu

 

 

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva