Újra elindult a Supertalent Tehetség Program

Rólunk 2021.10.01

A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda az elmúlt évek nagy sikerének köszönhetően az idei évben is elindítja a Supertalent Tehetség Programját. Jelentkezni 2021. október 1-től lehet.

tovább olvasom

SUPERTALENT CLUB - Fejlődés korlátok nélkül!

Rólunk 2021.04.27

A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda SUPERTALENT CLUB néven indítja el Magyarországon egyedülállóan a feltörekvő előadóknak, művészeknek létrehozott önfejlesztő közösségét, zártkörű clubját. A SUPERTALENT CLUB vezető mentora ügynökségünk produkciós igazgatója, Pierog Alexander.

tovább olvasom

A Drága örökösök sztárja Haagen Imre ügynökségünket választotta

Rólunk 2020.02.12

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket, partnereinket, hogy az RTL Klubon látható népszerű napi sorozat, a Drága örökösök sztárja Haagen Imre színész, énekes és műsorvezető a Supertalent Menedzsmentet választotta.

tovább olvasom

Super Troupers a Supertalentnél

Rólunk 2020.02.06

A Super Troupers oszlopos tagjaival több éve szoros együttműködésben dolgozott már eddig is ügynökségünk és ennek köszönhetően 2020-tól a formáció teljes repertoárját közvetítjük ügyfeleinknek, partnereinknek. A Super Troupers repertoárjában olyan műsorok szerepelnek, mint az ABBA THE SHOW, THE Queen, Szép nyári nap, Hotel Menthol Party, Musical Mánia, Operett Show, nosztalgia és gyermekműsor. A zenekar tagjai: Gőbölös Krisztina, Moravszki Enikő, Kádár Szabolcs János, Zádori Szilárd.

tovább olvasom

CommandARTe Tanoda Bemutató

Rólunk 2020.01.09

Január 11-én 17 órai kezdettel a Kondor Béla Közösségi Házban a CommandARTe Tanoda növendékei bemutatják mit is tanultak az elmúlt időszakban. A Tanoda diákjai és tanárai nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a CommandARTe ifjú tehetségei elkápráztassák a nagyérdemű közönséget és számot adhassanak mozgásművészeti, akrobatikus tudásukról.

tovább olvasom

Megjelent Gyulai Viki legújabb dala, Szerelem első hallásra

Rólunk 2019.11.21

Megjelent Gyulai Viki legújabb dala, melynek címe Szerelem első hallásra. A dalt Szűcs Norbert Artisjus díjas zeneszerő írta, a dalszöveget pedig Hujber Szabolcs. A dalhoz készült videóklipet Honti Gergely és csapata készítette.

tovább olvasom

A CommandARTe Cirkuszszínház Társulat ügynökségünket választotta

Rólunk 2019.11.05

A CommandARTe Cirkuszszínház Társulat teljeskörű menedzsmentjét 2019. november 1-től a Supertalent Produkciós és menedzsmenti Iroda látja el.

tovább olvasom

Elindult a Supertalent Tehetség Program - Jelentkezz most!

Rólunk 2019.09.01

A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda elkötelezett híve a tehetséggondozásnak és a tehetséges művészek felkutatásában ezért ügynökségünk 2019. szeptember 1-től meghirdeti a Supertalent Tehetség Programját. A Supertalent Tehetség Programra várjuk zenekarok, egyéni előadók, énekesek, színészek jelentkezését. Jelentkezési határidő: 2019. december 20.

tovább olvasom

Hamar Barni Wasted című dala bekerült a Dal 2019 mezőnyébe

Rólunk 2018.12.04

Hamar Barna Wasted című dala bekerült A Dal 2019 30- as mezőnyébe. A tét nem kicsi, hiszen a műsor folyamán a nézők és a zsűri kiválasztja a 30 produkció közült azt az egy dalt, amely 2019-ben Magyarországot képviselheti Tel Avivban a 63. Eurovíziós Dalfesztiválon. Barni írta a dalt és a dalszöveget egyaránt. Hamar Barnit ügynökségünk menedzseli.

tovább olvasom

Holdfény Mulató - koncert musical

Rólunk 2017.10.05

Az idei Budapesti Nyári Fesztivál magával ragadó sikere volt, a 10 éves jubileumát ünneplő Group'n'Swing zenekar Városmajori Színpadon bemutatott műfajteremtő produkciója. A Holdfény Mulató koncert musical megrendelhető ügynökségünktől!

tovább olvasom

A Fonogram Díjas Groupn Swing is a Supertalentet választotta ügynökségének

Rólunk 2017.09.29

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket és partnereinket a 10 fős Group'n'Swing zenekar Magyarország első számú Swing és Boogie Show zenekara a Supertalentet választotta ügynökségének.

tovább olvasom

A Supertalent megnyitotta Nagyváradi képviseletét

Rólunk 2017.01.09

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, meglévő és új ügyfeleinket, hogy a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda megnyitotta Romániában, Nagyváradon képviseleti irodáját! Így a jövőben ügyfeleinket és partnereinket még szélesebb körben tudjuk képviselni.

tovább olvasom

Hermann Szabolcs karmester a Budapesti Operettszínházban debütál

Rólunk 2016.12.23

Hermann Szabolcs december 26-án a Budapesti Operettszínházban az Isten pénze című nagysikerű előadásban debütál karmesterként. Az ifjú karmester ez év őszén szerződött a Budapesti Operettszínházhoz. Hermann Szabolcs karmester teljeskörű menedzsmentjét ügynökségünk látja el!

tovább olvasom

Megjelent Fred-V Forgiveness című dala

Rólunk 2016.11.21

A mai napon Fred-V Forgiveness című dala megjelent, amelyet mostantól bárki letölthet az ismert zenei letöltő oldalakról. A dalhoz készült lyrics videó is. Music by: Fred-V, Hangfelvétel, keverés, mastering: Kádár Mihály, Kiss Gergely Ábel (soundwork.hu). Fred-V menedzsmentje és kiadója Supertalent!

tovább olvasom

Karácsonyi műsorkínálatunk

Rólunk 2016.11.09

A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleinek és partnereinek elérhető áron biztosítson magas színvonalú produkciókat. Karácsony alkalmával különleges ünnepi műsorainkkal szeretnénk tüzet gyújtani az emberek szívében. Az Adventi, Karácsonyi készülődés bűvkörében ügynökségünk számos ünnepi produkciót kínál.

tovább olvasom

50. évadját kezdi meg a Dixie Klub a Dixie Kings of Hungary jóvoltából

Rólunk 2016.09.13

Szeptember 21-én, szerdán este ötvenedik évadját kezdi meg a Dixie Klub Budapesten a Pinceszínházban. A korábbi években a Dixie Klub Benkó Dixieland Klubként működött, melyet Benkó Sándor halálát követően a Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary zenekar viszi tovább Dixie Klub néven.

tovább olvasom

Supertalent őszi kínálata

Rólunk 2016.08.29

Hamarosan beköszönt az ősz és vele együtt a szüreti mulatságok időszaka! A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda őszi rendezvényekre és szüreti mulatságokra szíves figyelmébe ajánlja a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap, jazz, dixie, Ír népzene, világzene, operett és mulatós produkcióit.

tovább olvasom

Adjunk utat a tehetségnek! - Gergely Róberttel

Rólunk 2016.08.24

A Gergely Theáter és a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda közös produkciójaként megalkottuk az „Adjunk utat a tehetségnek!" egész estés Show műsort. Az egyedi egész estét betöltő zenés szórakoztató show műsorunkban ismert profi előadók mellett lehetőséget és teret biztosítunk helyi amatőr tehetséges fiataloknak, hogy a nagyérdemű közönségnek ők is bemutathassák tehetségüket.

tovább olvasom

Vándorútra indul Lúdas Matyi - össznépi zenés játék

Rólunk 2016.07.27

A 250 éve született Fazekas Mihály költőre emlékezve a Lúdas Matyi modernizált változatát idén nyáron nagy sikerrel mutatták be Seregélyesen. A közel 50 fős szuper produkcióban a színészek mellett az Alba Regia Táncegyüttes tagjai valamint a Kákics zenekar muzsikusai is szerepelnek.

tovább olvasom

A Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary a Supertalentnél

Rólunk 2016.06.06

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket és partnereinket, hogy a megszűnt Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary zenekar teljeskörű menedzsmentjét mostantól a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda látja el. Mint ismeretes Benkó Sándor halálát követően a zenekar tagjai ez év februárjában jelentették be, hogy a jövőben Dixie Kings of Hungary néven új zenekart alapítanak.

tovább olvasom
1 2 3

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva