Elindult a Supertalent Tehetség Program - Jelentkezz most!

Rólunk 2019.09.01

A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda elkötelezett híve a tehetséggondozásnak és a tehetséges művészek felkutatásában ezért ügynökségünk 2019. szeptember 1-től meghirdeti a Supertalent Tehetség Programját. A Supertalent Tehetség Programra várjuk zenekarok, egyéni előadók, énekesek, színészek jelentkezését. Jelentkezési határidő: 2019. december 20.

tovább olvasom

Hamar Barni Wasted című dala bekerült a Dal 2019 mezőnyébe

Rólunk 2018.12.04

Hamar Barna Wasted című dala bekerült A Dal 2019 30- as mezőnyébe. A tét nem kicsi, hiszen a műsor folyamán a nézők és a zsűri kiválasztja a 30 produkció közült azt az egy dalt, amely 2019-ben Magyarországot képviselheti Tel Avivban a 63. Eurovíziós Dalfesztiválon. Barni írta a dalt és a dalszöveget egyaránt. Hamar Barnit ügynökségünk menedzseli.

tovább olvasom

Holdfény Mulató - koncert musical

Rólunk 2017.10.05

Az idei Budapesti Nyári Fesztivál magával ragadó sikere volt, a 10 éves jubileumát ünneplő Group'n'Swing zenekar Városmajori Színpadon bemutatott műfajteremtő produkciója. A Holdfény Mulató koncert musical megrendelhető ügynökségünktől!

tovább olvasom

A Fonogram Díjas Groupn Swing is a Supertalentet választotta ügynökségének

Rólunk 2017.09.29

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket és partnereinket a 10 fős Group'n'Swing zenekar Magyarország első számú Swing és Boogie Show zenekara a Supertalentet választotta ügynökségének.

tovább olvasom

A Supertalent megnyitotta Nagyváradi képviseletét

Rólunk 2017.01.09

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, meglévő és új ügyfeleinket, hogy a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda megnyitotta Romániában, Nagyváradon képviseleti irodáját! Így a jövőben ügyfeleinket és partnereinket még szélesebb körben tudjuk képviselni.

tovább olvasom

Hermann Szabolcs karmester a Budapesti Operettszínházban debütál

Rólunk 2016.12.23

Hermann Szabolcs december 26-án a Budapesti Operettszínházban az Isten pénze című nagysikerű előadásban debütál karmesterként. Az ifjú karmester ez év őszén szerződött a Budapesti Operettszínházhoz. Hermann Szabolcs karmester teljeskörű menedzsmentjét ügynökségünk látja el!

tovább olvasom

Megjelent Fred-V Forgiveness című dala

Rólunk 2016.11.21

A mai napon Fred-V Forgiveness című dala megjelent, amelyet mostantól bárki letölthet az ismert zenei letöltő oldalakról. A dalhoz készült lyrics videó is. Music by: Fred-V, Hangfelvétel, keverés, mastering: Kádár Mihály, Kiss Gergely Ábel (soundwork.hu). Fred-V menedzsmentje és kiadója Supertalent!

tovább olvasom

Karácsonyi műsorkínálatunk

Rólunk 2016.11.09

A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleinek és partnereinek elérhető áron biztosítson magas színvonalú produkciókat. Karácsony alkalmával különleges ünnepi műsorainkkal szeretnénk tüzet gyújtani az emberek szívében. Az Adventi, Karácsonyi készülődés bűvkörében ügynökségünk számos ünnepi produkciót kínál.

tovább olvasom

50. évadját kezdi meg a Dixie Klub a Dixie Kings of Hungary jóvoltából

Rólunk 2016.09.13

Szeptember 21-én, szerdán este ötvenedik évadját kezdi meg a Dixie Klub Budapesten a Pinceszínházban. A korábbi években a Dixie Klub Benkó Dixieland Klubként működött, melyet Benkó Sándor halálát követően a Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary zenekar viszi tovább Dixie Klub néven.

tovább olvasom

Supertalent őszi kínálata

Rólunk 2016.08.29

Hamarosan beköszönt az ősz és vele együtt a szüreti mulatságok időszaka! A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda őszi rendezvényekre és szüreti mulatságokra szíves figyelmébe ajánlja a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap, jazz, dixie, Ír népzene, világzene, operett és mulatós produkcióit.

tovább olvasom

Adjunk utat a tehetségnek! - Gergely Róberttel

Rólunk 2016.08.24

A Gergely Theáter és a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda közös produkciójaként megalkottuk az „Adjunk utat a tehetségnek!" egész estés Show műsort. Az egyedi egész estét betöltő zenés szórakoztató show műsorunkban ismert profi előadók mellett lehetőséget és teret biztosítunk helyi amatőr tehetséges fiataloknak, hogy a nagyérdemű közönségnek ők is bemutathassák tehetségüket.

tovább olvasom

Vándorútra indul Lúdas Matyi - össznépi zenés játék

Rólunk 2016.07.27

A 250 éve született Fazekas Mihály költőre emlékezve a Lúdas Matyi modernizált változatát idén nyáron nagy sikerrel mutatták be Seregélyesen. A közel 50 fős szuper produkcióban a színészek mellett az Alba Regia Táncegyüttes tagjai valamint a Kákics zenekar muzsikusai is szerepelnek.

tovább olvasom

A Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary a Supertalentnél

Rólunk 2016.06.06

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket és partnereinket, hogy a megszűnt Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary zenekar teljeskörű menedzsmentjét mostantól a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda látja el. Mint ismeretes Benkó Sándor halálát követően a zenekar tagjai ez év februárjában jelentették be, hogy a jövőben Dixie Kings of Hungary néven új zenekart alapítanak.

tovább olvasom

Számos új előadó és produkció a Supertalentnél

Rólunk 2016.06.01

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket, partnereinket, hogy ügynökségünk az elmúlt időszakban bővítette produkciós és műsorkínálatát.

tovább olvasom

Patai Anna A Dal második elődöntőjében látható

Rólunk 2016.01.25

Az első tíz dal megmérettetése után január 30-án, szombaton a második elődöntővel folytatódik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye, melyben Patai Anna Colors című dalával lép A Dal színpadra. A Colors című dalt Szűcs Norbert írta, a dal szövegét Linka Péter.

tovább olvasom

Patai Anna Colors című dala bekerült A Dal 2016-ba

Rólunk 2015.12.16

Patai Anna Colors című dala bekerült A Dal 2016-ba 30 a elődöntős produkció közé. A tét nem kicsi, hiszen a műsor folyamán a nézők és a zsűri kiválasztja a 30 produkció közült azt az egy dalt, amely 2016-ban Magyarországot képviselheti Stockholmban a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon. Patai Anna A Dal 2016 legfiatalabb versenyzője, aki idén tavasszal Japánban megnyert egy világversenyt, ahol egy Amerikai gospel kórust utasított maga mögé. Anna menedzsmentje és kiadója a Super Talent. A Colors című dal zeneszerzője: Szűcs Norbert, dalszöveg: Linka Péter, zenei producer: Szűcs Norbert.

tovább olvasom

Megjelent az Aranyudvar mesezenekar lemeze

Rólunk 2015.12.10

Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda gondozásában december 4-én megjelent az Aranyudvar mesezenekar - Dalos tanya udvarán című lemeze. A CD megvásárolható az ismert lemezboltokban valamint digitális formában is letölthető.

tovább olvasom

Elkészült Patai Anna legújabb dala és videó klipje a Colors

Rólunk 2015.11.24

Patai Anna most egy különleges az eddigi zenei stílusától eltérő dallal rukkolt elő, melyhez egy fiatalos, igazán modern videó klip is készült. A dalt Szűcs Norbert Artisjus zeneszerző írta, a dalszöveget Linka Péter. A klipet pedig Ötvös Olivér rendezte. Patai Anna menedzsmentje és kiadója a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda.

tovább olvasom

Junior Prima Díjat kapott a The Queentet együttesünk egyik tagja

Rólunk 2015.11.20

Átadták az idei zeneművészeti Junior Prima Díjakat szerdán a Müpában. A zsűri ezúttal is tíz elismerést osztott ki, a nyertesek a díjon túl kétmillió forintos támogatásban részesülnek. Szajkó Géza hegedűművész a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda által létrehozott The Queentet formáció egyik tagja Junior Prima Díjas lett!

tovább olvasom

Aranyudvar mesezenekar a Super Talentet választotta!

Rólunk 2015.10.26

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket és partnereinket, hogy ügynökségünk tovább bővítette produkciós portfólióját, ennek köszönhetően a színházi és könnyűzenei produkciónk mellett a jövőben az Aranyudvar mesezenekar jóvoltából minőségi gyermekműsort is tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

tovább olvasom
1 2 3

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva