Megalakult a Super Talent Társulata

Rólunk 2015.10.02

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda megalakította a Super Talent Társulatot. A Társulat több produkcióval készül a közeljövőben. A Super Talent Társulat repertoárjában szerepel az ABBA THE SHOW, a Cintányéros cudarvilág, a Musical Világ, az Örökzöld slágerek - Magyar könnyűzene korszakai valamint a Retro Show. A Super Talent Társulat állandó tagjai: Gőbölös Krisztina, Moravszki Enikő, Zádori Szilárd, és Kádár Szabolcs János.

tovább olvasom

Jogom van szeretni - Klip premier a Lurdy Házban

Rólunk 2015.07.03

Elkészült Patai Anna legújabb videó klipje a Jogom van szeretni című dalához. A klip premierje 2015. július 11-én, szombaton 13 órától lesz a Lurdy Ház mozijában (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.). A belépés díjtalan!

tovább olvasom

Nyári Fesztiválok a Super Talent művészeivel!

Rólunk 2015.05.19

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda produkció nyári fesztiválokra, város-és falunapokra egyaránt színvonalas, szórakoztató műsorokat ajánl ügyfelei számára. Produkcióink illetve előadóink a magyar művészvilág elismert, népszerű szereplői és közreműködői.

tovább olvasom

Elkészült László Attila If Only című dalához a videó klip

Rólunk 2015.03.23

Elkészült László Attila a Csillag születik győztesének legújabb videó klipje! Attila a kamaszodó kisfiús báját hátrahagyva mára egy ifjú férfi lett, ehhez mérten a dal és a hozzá készült videó klip fiatalos és lendületesre sikeredett. László Attila különleges személysége és hangja a dalban is tökéletesen megmutatkozik, már csak azért is mert Attila a dal szerzője! Hamarosan újabb dalok és videó klipek születnek. László Attila teljes körű menedzsmentjét ügynökségünk látja el!

tovább olvasom

PATAI ANNA NYERTE A NEMZETKÖZI ÉNEKVERSENYT JAPÁNBAN

Rólunk 2015.03.14

Anna még mindig csak 15 éves, de már sikert sikerre halmoz, ráadásul nem csak hazai pályán, de nemzetközi porondon is megállja a helyét. A japán tévénézők körében hihetetlenül népszerű tehetségkutatóban négy földrészről érkezett tehetségeket utasított maga mögé, a tavalyi második helyezése után idén ő vihette el a pálmát. PATAI ANNA MENEDZMENTJÉT ÜGXNÖKSÉGÜNK LÁTJA EL!

tovább olvasom

Patai Anna és László Attila is fellép a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű rendezvényen

Rólunk 2015.03.06

Patai Anna és László Attila is fellép a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű rendezvényen 2015. március 14-én, szombaton 15 órától a Lurdy Házban található Lurkó-Billben. Annát és Attilát ügynökségünk menedzseli.

tovább olvasom

László Attila a Csillag születik győztese is ügynökségünket választotta

Rólunk 2015.03.04

László Attila a nagysikerű Csillag születik tehetségkutató műsor győztese a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Irodát választotta. Így a jövőben ügynökségünk látja el a fiatal tehetség teljes körű menedzsmentjét.

tovább olvasom

Felhívás! Sztárok a gyermekszegénység ellen

Rólunk 2015.02.09

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda úgy döntött, hogy 2015 tavaszán életre hív egy dalt, mely a Magyarországi gyermekszegénységre kívánja felhívni a figyelmet. A Sztárok a gyermekszegénység ellen elnevezésű charyti kezdeményezés Magyarországon, egyedi módon kívánja felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy hazánkban több ezer gyermek él mély szegénységben.

tovább olvasom

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Rólunk 2014.12.16

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda minden egyes munkatársa nevében kívánunk Önnek és szeretteinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új évet!

tovább olvasom

Megjelent Patai Anna maxi lemeze

Rólunk 2014.12.03

December 1-én megjelent Patai Anna Ha fiatal a szíved című lemeze, amely letölthető az itunes, a google play, deezer, spotify és a korlátlan zene oldalakról. Patai Anna menedzsmentjét valamint fellépéseit ügynökségünk látja el. Töltse le Patai Anna maxi lemezét most!

tovább olvasom

Adventi Koncert Show

Rólunk 2014.11.11

A legnagyobb karácsonyi világslágerek, All I Want For Christmas Is You, Last Christmas, Rapa pam pam, Happy Christmas, Ave Maria, Hallelujah, So This Is Christmas, Happy New Year dalai mellett több ismert musical kultikussá vált dala, mint például a Fényév távolság, Csoda az éj, Nézz rám! dalai hangzanak el az Adventi Koncert Show produkciónkban, melyben a hazai zenés színházi élet ismert énekesei szerepelnek.

tovább olvasom

Patai Anna az ifjú tehetség a Super Talentet választotta

Rólunk 2014.08.01

Magyarország legfiatalabb Megasztárja, Patai Anna a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Irodát választotta. Így a jövőben ügynökségünk látja el a fiatal tehetség teljes körű menedzsmentjét.

tovább olvasom

Edvin Marton idén novemberben Budapesten koncertezik

Rólunk 2014.07.27

A hegedű hercegeként is emlegetett Edvin Marton november 8-án a magyar fővárosban, a Budapesti Kongresszusi Központban lép fel. A Prince Of The Violin Concert Show idén tavasszal indult világ körüli turnéra, mely meghódította Amerikát, Ázsiát és Európa legnagyobb városait egyaránt, és idén ősszel minden bizonnyal a magyar közönséget is bűvöletbe ejti majd a magyar származású világhírű hegedűművész. A koncertet ügynökségünk szervezi!

tovább olvasom

Edvin Marton a Super Talentet választotta

Rólunk 2014.06.30

Örömmel jelentjük be, hogy a világhírű magyar származású hegedűművész, Edvin Marton a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Irodát választotta!

tovább olvasom

Íme, legújabb szuper produkcióink

Rólunk 2014.04.17

A Super Talent már most készül a nyárra és az őszre ezért partnereinek egy különleges Operett Gálát állított össze, melynek címe a Húzzad csak kivilágos virradatig! Operett produkciónk mellett persze a musical rajongókat sem hagyhattuk cserbe ezért összeállítottunk egy látványos és pazar Musical Showt.

tovább olvasom

Varga Viktor a Super Talentnél

Rólunk 2014.03.14

Varga Viktor a Csillag születik tehetségkutató műsorban tűnt fel és az óta töretlen a karrierje. Slágerei meghódították az egész országot. Immár ötödik éve járja az országot dalaival és mostantól a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Irodától is megrendelheti Varga Viktor koncertjét.

tovább olvasom

Super Talent táncos, énekes casting március 8-án!

Rólunk 2014.03.07

Március 6-val lezárult a jelentkezési határidő az általunk meghirdetet táncos és énekes castingra. Nagy öröm számunkra, hogy felhívásunkra közel százan jelentkeztetek. A jelentkezőket emailban valamint telefonon is tájékoztatjuk a március 8-i castingunk pontos menetéről!

tovább olvasom

Éliás Gyula Jr. a Super Talentnél

Rólunk 2014.02.28

Éliás Gyula alias Éliás Gyula Jr. a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége. Nemcsak meghitt duóban, hanem egy igazi pörgős trióban, vagy az egyedülálló koncertélményt adó nagyzenekari formációban is fellép. A mai Naptól Éliás Gyula Jr. fellépéseit a ügynökségünkön keresztül megrendelheti.

tovább olvasom

Casting énekeseknek, táncosoknak!

Rólunk 2014.02.22

Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda castingot hirdet meg készülő produkcióihoz, műsoraihoz! Várjuk énekesek és táncosok jelentkezését pop, musical, operett, show műsorokhoz, táncelőadásokhoz.

tovább olvasom

Makrancos Kata a Super Talentnél

Rólunk 2014.02.18

A Makrancos Kata musical a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda legújabb produkciója, amelyben többek között szerepel az ismert, népszerű Détár Enikő, Fonyó Barbara, Egyházi Géza, György-Rózsa Sándor, Derzsi György. A Makrancos Kata produkciót ezen túl partnereink vidéki tájelőadásokra is megrendelhetik ügynökségünktől.

tovább olvasom
1 2 3

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva