Edvin Marton a Super Talentet választotta

Rólunk 2014.06.30

Örömmel jelentjük be, hogy a világhírű magyar származású hegedűművész, Edvin Marton a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Irodát választotta!

tovább olvasom

Íme, legújabb szuper produkcióink

Rólunk 2014.04.17

A Super Talent már most készül a nyárra és az őszre ezért partnereinek egy különleges Operett Gálát állított össze, melynek címe a Húzzad csak kivilágos virradatig! Operett produkciónk mellett persze a musical rajongókat sem hagyhattuk cserbe ezért összeállítottunk egy látványos és pazar Musical Showt.

tovább olvasom

Varga Viktor a Super Talentnél

Rólunk 2014.03.14

Varga Viktor a Csillag születik tehetségkutató műsorban tűnt fel és az óta töretlen a karrierje. Slágerei meghódították az egész országot. Immár ötödik éve járja az országot dalaival és mostantól a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Irodától is megrendelheti Varga Viktor koncertjét.

tovább olvasom

Super Talent táncos, énekes casting március 8-án!

Rólunk 2014.03.07

Március 6-val lezárult a jelentkezési határidő az általunk meghirdetet táncos és énekes castingra. Nagy öröm számunkra, hogy felhívásunkra közel százan jelentkeztetek. A jelentkezőket emailban valamint telefonon is tájékoztatjuk a március 8-i castingunk pontos menetéről!

tovább olvasom

Éliás Gyula Jr. a Super Talentnél

Rólunk 2014.02.28

Éliás Gyula alias Éliás Gyula Jr. a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége. Nemcsak meghitt duóban, hanem egy igazi pörgős trióban, vagy az egyedülálló koncertélményt adó nagyzenekari formációban is fellép. A mai Naptól Éliás Gyula Jr. fellépéseit a ügynökségünkön keresztül megrendelheti.

tovább olvasom

Casting énekeseknek, táncosoknak!

Rólunk 2014.02.22

Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda castingot hirdet meg készülő produkcióihoz, műsoraihoz! Várjuk énekesek és táncosok jelentkezését pop, musical, operett, show műsorokhoz, táncelőadásokhoz.

tovább olvasom

Makrancos Kata a Super Talentnél

Rólunk 2014.02.18

A Makrancos Kata musical a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda legújabb produkciója, amelyben többek között szerepel az ismert, népszerű Détár Enikő, Fonyó Barbara, Egyházi Géza, György-Rózsa Sándor, Derzsi György. A Makrancos Kata produkciót ezen túl partnereink vidéki tájelőadásokra is megrendelhetik ügynökségünktől.

tovább olvasom

A Dívák a Super Talentnél

Rólunk 2014.02.03

A népszerű Dívák produkció a mai naptól ügynökségünkön keresztül megrendelhető. A Dívák produkció három kimagasló tehetsége és állandó főszereplője: Détár Enikő, Ldinek Judit és Fésűs Nelly.

tovább olvasom

Figyelem! Csellistát és zongoristát keresünk

Rólunk 2014.02.01

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda legújabb produkciójához csellista lányt és zongorista fiút keres! Kérjük, hogy fényképes szakmai önéletrajzotokat és, ha van, videótokat küldjétek el a tehetsegprogram@supertalent.hu email címünkre. Jelentkezési határidő: 2014. február 28.

tovább olvasom

Balássy Betty és Varga Feri a Super Talentnél

Rólunk 2014.01.29

A nagysikerű művész házaspár, Balássy Betty és Varga Feri produkciói mától ügynökségünkön keresztül is megrendelhetők. Produkció kínálatban választható a Pop-zenei műsor, Jazz, Művészet és szerelem, valamint Exkluzív esküvői műsor.

tovább olvasom

Galát Norbert színész, énekes a Super Talentet választotta

Rólunk 2014.01.08

Galát Norbert színész, énekessel ügynökségünk kizárólagos menedzsmenti szerződést írt alá. Így a jövőben a Super Talent látja el a fiatal művész teljes körű menedzsmentjét. A 2014-es évben Norbert a könnyűzenei pályáját kívánja előtérbe helyezni. Egy egyedi zenei hangzással, stílussal szeretné meglepni rajongót.

tovább olvasom

Elindult a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda weboldala

Rólunk 2013.12.16

Örömmel tájékoztatjuk meglévő és leendő partnereinket, hogy a mai napon elindult a Super Talent Produkciós Iroda weboldala. A SuperTalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda két főtevékenységből áll össze: művészek teljes körű menedzselése, valamint produkciós menedzselése és létrehozása.

 

tovább olvasom
1 2 3

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva