A Dívák a Super Talentnél

Rólunk 2014.02.03

A népszerű Dívák produkció a mai naptól ügynökségünkön keresztül megrendelhető. A Dívák produkció három kimagasló tehetsége és állandó főszereplője: Détár Enikő, Ldinek Judit és Fésűs Nelly.

tovább olvasom

Figyelem! Csellistát és zongoristát keresünk

Rólunk 2014.02.01

A Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda legújabb produkciójához csellista lányt és zongorista fiút keres! Kérjük, hogy fényképes szakmai önéletrajzotokat és, ha van, videótokat küldjétek el a tehetsegprogram@supertalent.hu email címünkre. Jelentkezési határidő: 2014. február 28.

tovább olvasom

Balássy Betty és Varga Feri a Super Talentnél

Rólunk 2014.01.29

A nagysikerű művész házaspár, Balássy Betty és Varga Feri produkciói mától ügynökségünkön keresztül is megrendelhetők. Produkció kínálatban választható a Pop-zenei műsor, Jazz, Művészet és szerelem, valamint Exkluzív esküvői műsor.

tovább olvasom

Galát Norbert színész, énekes a Super Talentet választotta

Rólunk 2014.01.08

Galát Norbert színész, énekessel ügynökségünk kizárólagos menedzsmenti szerződést írt alá. Így a jövőben a Super Talent látja el a fiatal művész teljes körű menedzsmentjét. A 2014-es évben Norbert a könnyűzenei pályáját kívánja előtérbe helyezni. Egy egyedi zenei hangzással, stílussal szeretné meglepni rajongót.

tovább olvasom

Elindult a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda weboldala

Rólunk 2013.12.16

Örömmel tájékoztatjuk meglévő és leendő partnereinket, hogy a mai napon elindult a Super Talent Produkciós Iroda weboldala. A SuperTalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda két főtevékenységből áll össze: művészek teljes körű menedzselése, valamint produkciós menedzselése és létrehozása.

 

tovább olvasom
1 2 3

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva