Super Troupers a Supertalentnél

A Super Troupers oszlopos tagjaival több éve szoros együttműködésben dolgozott már eddig is ügynökségünk és ennek köszönhetően 2020-tól a formáció teljes repertoárját közvetítjük ügyfeleinknek, partnereinknek. A Super Troupers repertoárjában olyan műsorok szerepelnek, mint az ABBA THE SHOW, THE Queen, Szép nyári nap, Hotel Menthol Party, Musical Mánia, Operett Show, nosztalgia és gyermekműsor. A zenekar tagjai: Gőbölös Krisztina, Moravszki Enikő, Kádár Szabolcs János, Zádori Szilárd.


 

Super Troupers

 

 


MŰSORAJÁNLATOKSuper Troupers ABBA THE SHOW

Az ABBA kultusz 1972-ben indult, amikor 4 tehetséges zenész összeállt, hogy az addigi tapasztalataikat és tudásukat ötvözve, valami maradandót alkossanak. Az együttes neve a tagok neveinek kezdőbetűiből állt össze, Agnetha, Björn, Benny, Anni-Frid. Az első "B" tükörképként írva, összetéveszthetetlenné tette a csapatot. A világhírnevet az 1974-es Erovíziós dalfesztivál hozta meg számukra, amit a Waterloo című dalukkal fölényesen meg is nyertek. Több tucat lemez, több száz sláger, és milliónyi rajongó az ABBA 10 éves karrierjének hozadéka. Máig minden korosztály énekli a dalaikat. Éppen ezért összeállt a 4 fiatal magyar énekes, hogy újraélessze az egykori kultuszt. Szándékuk hogy nosztalgikus örömöt okozzanak az idősebbeknek, és megismertessék a mai generációt egy izgalmas korszak csodás együttesének munkásságával.


 

super_troupers_fellepes


A 4 ifjú tehetség, az Budapesti Operettszínház színpadán edződött előadóvá, és vált tapasztalt énekessé. Számos zenés produkciót tudhatnak a hátuk mögött, pl.: Rómeó és Júlia, Miss Saigon és a Szép nyári nap, (amely a „magyar ABBA", a Neoton zenekar slágereiből íródott musical).

 

super_troupers_fellepes1


A műsorban a legismertebb ABBA dalok csendülnek fel kicsit másképp. A fiatalok az ABBA számokat saját személyiségükhöz igazítva válogatták össze: MAMMA MIA, A FERNANDO, WATERLOO, THANK YOU FOR THE MUSIC, DANCING QUEEN, VOULES VOU, HONEY HONEY, SOS, MONEY MONEY, stb. A sikerszámokat feldolgozták szóló és duett formában és természetesen négyen is énekelnek, hogy hűen megidézzék, a szenzációs sikereket megélt ABBA együttest!

 


THE Queen
Ki ne ismerné a Queent? Mindenki örömmel dúdolja az ismert dallamokat, ha valahol felcsendülnek. A méltán híres, Grammy díjas zenekar legnépszerűbb dalaiból állítottuk össze műsorunkat. Izgalmas medleyk és szóló dalok hangzanak el, a saját stílusunkra igazítva a hangzásvilágot.MUSICAL-MÁNIA *Musical Show*
A musical a lélek mozija, amelynek vásznára a műfaj legnagyobb alkotói megszámlálhatatlan sorsot és történetet varázsoltak. A show valódi slágerparádé! Gondosan válogattuk össze a musicaltörténet legismertebb és legszebb dalait. Többek között színpadra álmodjuk például a Rómeó és Júlia, Rudolf, Mozart, Jekyll és Hyde, Hair, Cabaret és más musicalek világsikereit.


 

super_ troupers_image

 


„TE RONGYOS ÉLET!" *Operett-kavalkád*
Hajmási Péter, Hajmási Pál, Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Az asszony összetör, megkínoz, meggyötör, Jön-e velem nagysád shimmit járni?, Délibábos Hortobágyon. Ki ne ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Ábrahám Pál, Huszka Jenő a nagy operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. Felhőtlen hangulat, humor, vidámság, romantika!HOTEL MENTHOL PARTY *Rock 'n' Roll válogatás*

Lépjenek be velünk a Hotel Menthol varázslatos világába, ahol jampecok és csacska-macskák találkoznak, énekelnek szerelemről, rock and roll-ról, egy szép nyári napról és közben elrepítenek minket Isztambulba, ahol még cha-cha-chát is táncolhatunk és a nap végére megszavazhatjuk, ki legyen a Csókkirály! Egy fergeteges buli, sok-sok humorral fűszerezve!


 

Super Troupers_Hotel_menthol

 


VARÁZSLATOS MESEVILÁG *Mesemusicalek nem csak gyerekeknek*

Családi zenés kalandozás a Mesék Birodalmában. Aladdinról, Anastaziáról, Szépségről-Szörnyetegről, Herculesről és Micimackóról az a hír járja, hogy eltévedtek a Mesék Kavalkádjában. Elhatározzák, hogy megkeresik együtt a saját otthonukat. Néha kitérőt tesznek a Dzsungelbe és a Trónszirtekhez, de a végén a gyerekek segítségével hazatalálnak, és ami a legfontosabb: barátságot kötnek.
A koncertet színesíti a gyerekekkel való folyamatos interaktivitás.SZÓLJON HANGOSAN! *Nosztalgia blokk*

A 60-as, 70-es, 80-as évek legszebb és legsikeresebb dalai, új köntösben. A fiatal énekesek egyéniségének és előadásmódjának köszönhetően nem csak az idősek élvezhetik a műsort! Köszönöm, hogy imádott, Ma éjjel táncolnék, Gedeon bácsi, Zene nélkül mit érek én, Csak egy tánc volt, Egy szál harangvirág, Például te, Nem vagyok én apáca... és még sok szép melódia a palettán. A műsor élő zenekarral is megrendelhető.


SZÉP NYÁRI NAP *Neoton műsor*

Az énekesek egytől egyig szereplői voltak a Budapesti Operettszínházban játszott Szép nyári nap című Neoton musicalnek. A darab legnépszerűbb dalait hozzák el önöknek.
Don Quijote, Santa Maria, 220 felett, Holnap hajnalig, Kell, hogy várj, Ha szombat este táncol... Garantált a jókedv!


 

super_ troupers_szep_nyarinap

 


KARÁCSONYI VARÁZSLAT *karácsonyi, ünnepi koncert*

A klasszikus karácsonyi örökzöldek mellett a legújabb kedvencek is helyet kapnak. Csodás, meghitt műsor is van a tarsolyunkban, de felkészültük a karácsonyi céges ünnepségek pörgős hangulatára is!


Műsorainkat a megrendelő igényei szerint állítjuk össze!


Műsorrendelés:
Supertalent Menedzsment
Tel: +36 20 408 4888
Email: info@supertalent.hu


 

Tagok

 

Gőbölös Krisztina
A Kriszta La Vista zenekar énekesnője, szereplője az Apáca show c. előadásnak a Budapesti Operettszínházban, számos sorozathoz és filmhez adja magyar hangját. Vendégművésze volt a Veszprémi Pannon Várszínháznak és a Budapest Voices, 12 szólamú acapella együttesének.


Moravszki Enikő

Szabadúszóként tevékenykedik, több színházi produkcióban, például a nagy sikerrel futó We well rock you-ban. Freelusion show-k vendégművésze, és társszerzője az Eltűntek Világnapja alkalmából készült Soul'Oh - Missing Souls című dalnak.


A lányok mindezek mellett rendszeresen adnak koncertet a Hooligans frontemberével, Ördög Tiborral a Csipa és a KISAMERIKA zenekarral, valamint évről-évre részt vesznek az MTVA, A DAL című Eurovíziós dalfesztiválon, mint vokalisták. (Pl. Szűcs Gabi, Szécsi Böbe és a Karmapolis mellett).


Kádár Szabolcs János

Számos főszerepben láthatta már a közönség, többek között: Rómeó és Júlia - Páris gróf, Mágnás Miska - Pixi, Lili bárónő - Frédi, Veled Uram - Imre Herceg. Vidéki színházakban is gyakran vendégeskedik, - pl.: Szegedi Nemzeti Színház West Side Story - Tony, Debreceni Csokonai Színház Légy jó mindhalálig - Török János - jelenleg a Madách és a Veszprémi Pannon Várszínház vendégművésze.


Zádori Szilárd

A veszprémi és a Lévay Szilveszter nemzetközi énekversenyek első helyezett énekese. A Budapesti Operettszínház stúdiójának volt növendéke. Jelenleg az egri Harlekin Bábszínház színésze, zeneszerzője és korrepetítora, az első bábtechnikával újragondolt Dzsungel Könyve főszereplője.


 

2020-02-06

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva