Supertalent őszi kínálata

Hamarosan beköszönt az ősz és vele együtt a szüreti mulatságok időszaka! A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda őszi rendezvényekre és szüreti mulatságokra szíves figyelmébe ajánlja a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap, jazz, dixie, Ír népzene, világzene, operett és mulatós produkcióit.

 

supertalent_osz

 

Sister Act - Tóth Vera és Tóth Gabi közös élő koncertje

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka előadásra. Természetesen Gabi és Vera saját dalaikat is elénekelik a koncert folyamán és felcsendülnek Kovács Kati és Cserháti Zsuzsa legismertebb dalai is.
A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.
Váltakozva adnak elő nem kis szakmai felkészültséget és tudást igénylő dalokat; mindeközben pedig eszméletlenül ütős egymásra hangoltsággal és duettekkel fűszerezik a műsort.

 

 

sister_act

 

Dixie Kings Of Hungary

A megszűnt Benkó Dixieland Band tagjaiból alakult Dixie Kings of Hungary zenekar. Mint ismeretes Benkó Sándor halálát követően a zenekar tagjai ez év februárjában jelentették be, hogy a jövőben Dixie Kings of Hungary néven új zenekart alapítanak.
Benkó Sándor helyét az új zenekarban egy nagyszerű fafúvós, Dennert Árpád tölti be. Vele új lendületet kapott a zenekar, megjelent egy új hang, egy új szín, különös tekintettel arra, hogy a régi zenekarban ismeretlen hangszer, a tenorszaxofon is helyet kapott a műsorban. A produkció arculatát, hangzását továbbra is az "utolsó mohikán", Nagy Iván határozza meg, hiszen jellegzetes harsonázása és éneklése mellett az új hangszereléseket is ő készíti.
Műsoridő igény szerint: 60/90 perc. Csak élő fellépést vállalunk!

 

 

Dixie Kings of Hungary

 

Lukács Eszter Trió

Lukács Eszter zenekarának tagjai évek óta a magyar jazz zenei élet kiváló képviselői. Repertoárjuk főként a jazz standard világ dallamaiból, illetve az igényes jazz-pop műfaj legismertebb szerzeményeiből áll. Műsoruk színpadi produkcióként vagy háttérzeneként is tökéletes választás lehet.
A zenekar alapfelállása: ének, zongora, bőgő, amely igény esetén kvartett, kvintett formációra bővülhet szaxofon és/vagy dob hangszerekkel.
Lukács Eszter - Gyárfás István Duó
Lukács Eszter - ének
Gyárfás István - gitár
Lukács Eszter és Gyárfás István pályájuk során számos formációban vesznek részt a hazai zenei élet pezsgésében. Duó formációjukban mindkettőjük által kedvelt jazz standard-eket játszanak a legintimebb zenei felállás levegőjét, szabadságát kihasználva. Változatos műsoruk garantált feltöltődést kínál.

 

Lukács Eszter


Jolly Jackers

A Jolly Jackers 2013 januárjában alakult Dunaújvárosban. A hat tagból álló formáció ír-kelta folk punkot játszik, 2014 márciusában jelent meg az első 5 dalt tartalmazó EP-jük Call the Captain címmel, melynek nyomán országos turnéra indultak. 2014-ben többször léphettek színpadra a Paddy and the Rats társaságában, továbbá felléptek a 2014-es pécsi Rockmaratonon, és a Folk-Rock Maratonon a Dürer Kertben.
2015. január 20-án jelent meg első nagylemezük "Sobriety" címmel, amit Szekeres András közreműködésével rögzítettek a Fantomas stúdióban, illetve melynek címadó dalát a Petőfi rádió is lejátszotta. Több külföldi, brit, német, olasz,stb zenei portál is foglalkozott a lemezzel, jó kritikákat kapott, továbbá számos külföldi és magyar online rádió játszotta le a korong dalait. Ez év tavaszán egy országos lemezbemutató turnéra indultak, melyen az új anyagot népszerűsítették a fővárosban és vidéken egyaránt, 8 koncerten léptek fel a Paddy and the Rats vendégzenekaraként, többek között az A38 hajón is.
A sikeres tavaszi turnét követően több fesztiválon is játszottak,idehaza a Szigeten, a Rockmaratonon és a DUDIK fesztiválon, első külföldi bulijukon Horvátországba a Skaville fesztiválra látogattak el, majd augusztus végén 3 napot töltöttek Svájcban egy miniturné keretein belül. A 2015-ős Peron Music Tehetségkutatóra való nevezést követően a szakmai zsűri beválasztotta a zenekart a legjobb 13 közé, majd a Tatabányán tartott döntőről a 3. helyet sikerült elhozniuk.
Műsoridő igény szerint: 60/90 perc. Csak élő fellépést vállalunk!

 

 

jj


MásKÉP Zenekar

A MásKÉP zenekar a versmegzenésítés műfajának fiatal, dinamikus képviselője. A műfaj hagyományait csak részben követve, definíciójuk szerint inkább versek által ihletett zenék, mintsem versekre írt dallamok alkotják a repertoárjukat. A zenekart tagjai azzal a céllal alapították, hogy kedves költőik - köztük József Attila és Weöres Sándor - versein keresztül mondják el azt, hogy látják, mit gondolnak és miként érzik magukat a világban. Versmegzenésítéseik így személyessé, egyedivé és hitelessé válnak.
A zenekar neve is a saját, egyéni megszólalást tükrözi. Az együttes tagjai eltérő zenei irányokból érkeztek, hiszen klasszikus zenész, rock zenész, virtuóz ütőhangszeres, gitáros-énekes talált egymásra és saját stílusára a zenekarban. A kompozíciókban, melyekben az improvizáció is fontos szerepet kap, számos zenei hatás és műfaj kapaszkodik össze. A hangzás főleg a kárpát-medencei, az ír, a bolgár, a román, a balkáni, az afrikai és az orientális zenei hagyományból táplálkozik, de a végleges zenei szövet a jazz és a kortárs pop elemeivel gazdagodva áll össze.
Szólistáik eltérő stílusa, hangszíne, előadói megközelítése és az összetett zenei struktúra teszi egyedivé, műfaji és stílusbeli korlátok nélkülivé a MásKÉP hangzását. 2011. évi megalakulásuk óta számos koncert kapcsán váltak egyre népszerűbbé. Koncertjeiket a modern zenei hatások és a tradíciók igényes ötvözete jellemzi. Fellépéseik a virtuóz, improvizált hangszerszólók és pergő ritmusok által önfeledt, könnyed és sokszor a közönséget is megtáncoltató örömzenévé válnak.
2014-ben és 2015-ben részt vettek a népszerű Talentométer tehetségkutatón az A38 Hajón, melyeken számos szakmai elismerést és visszajelzést kaptak. 2015-től a Cseh Tamás Program kiemelt és támogatott zenekarainak egyike. Debütáló albumuk Új Lenyomat címmel a világ 12. legjobb folk-és világzenei kiadója, a Fonó Budai Zeneház gondozásában jelent meg.

2016 tavaszán megnyerték az V. Ceglédi Utcazene Fesztivál „Az utcazene zenekara" szakmai díját, valamint a József Attila MindenkiNET videós versenyen „Ringató" c. klipjükkel „A legjobb versmegzenésítés" különdíjat kapták.
Műsoridő igény szerint: 60/90 perc. Csak élő fellépést vállalunk!

 

 

MásKÉP Zenekar


InFusion Trió

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi az InFusion Triót, amely egy 2011 decemberében alakult formáció, melynek tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártassak.
A zenekar különlegességét egyrészt a hangszerválasztás is meghatározza. Elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár és elektromos dob, melyek mindegyike effektpedálokon keresztül egy különleges hangzásképet ad. A másik meghatározó innováció a looper pedálok alkalmazása, melyekkel valós időben, a színpadon képesek rögzíteni a lejátszott anyagot és visszajátszani azt, ezzel a három zenész egy számon belül meg tudja sokszorozni önmagát, így igazán telt hangzást hoznak létre előre rögzített felvételek használata nélkül. Egyedülálló koncertélményt nyújt ahogy a hallgató nyomon követheti a Loop-ok építkezését és a zenekar könnyed játékát.
Első nagylemezük, a Loop me up 2014. október 18-án jelent meg. A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása valamint népzenei motívumok újragondolása. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, David Guetta, John Newman vagy épp a Daft Punk.
2015-ben a Hungary's Got Talentben és a Das Supertalent showban is aranygombbal, egyenes ágon jutottak a döntőbe. Több külföldi fellépés mellett a thaiföldi Big Mountain Festival-on első európai előadóként két koncertet is adott a formáció.

 

 

InFusion Trió

 


Supertalent Társulat

A Super Talent Társulat repertoárjában szerepel az ABBA THE SHOW, a Cintányéros cudarvilág, a Musical Világ, az Örökzöld slágerek - Magyar könnyűzene korszakai valamint a Retro Show. A Super Talent Társulat állandó tagjai: Gőbölös Kriszta, Moravszki Enikő, Zádori Szilárd, és Kádár Szabolcs János.
A 4 ifjú tehetség, az Budapesti Operettszínház színpadán edződött előadóvá, és vált tapasztalt énekessé. Számos zenés produkciót tudhatnak a hátuk mögött, pl.: Rómeó és Júlia, Miss Saigon és a Szép nyári nap, (amely a „magyar ABBA", a Neoton zenekar slágereiből íródott musical).

 

 

super_talent_tarsulat

 


Mc Attika & SirRound

A mulatós-pop formáció méltóképp írta be magát a hazai tehetségkutatók történelmébe, hiszen egy fergeteges bulit rögtönöztek a 2014-es X-Faktor színpadán, ahol - a mentorok legnagyobb megdöbbenésére - a közönség egy emberként tombolt velük. Ámbár sikerüket nem kimondottan önmaguknak könyvelték el, hanem sokkal inkább annak, hogy az emberek igenis szeretnek mulatni a magyar virtusnak köszönhetően. Mindenesetre bátran kijelenthetjük, hogy a 2 fiatalember eme műfaj egyik legjelesebb képviselői. Bárhol járnak garantált a jókedv és a felhőtlen hangulat!

 

 

mcattika&sirround

 

Teljes produkciós kínálatunkat ITT megtekintheti!

Műsorrendelés:
Tel: +36 20 408 4888, +36 20 252 8511
Email: info@supertalent.hu

 

2016-08-29

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva