Supertalent Tehetség Program

 

A Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Iroda elkötelezett híve a tehetséggondozásnak és a tehetséges művészek felkutatásában ezért ügynökségünk 2021.október 1-től meghirdeti a Supertalent Tehetség Programját. A Supertalent Tehetség Programra várjuk zenekarok, egyéni előadók, énekesek, színészek jelentkezését. Jelentkezési határidő: 2022. január 31.


A Tehetség programba olyan tehetségek jelentkezését várjuk, akik szeretnének sikeresek, lenni!  Olyan énekesek, zenészek, művészek jelentkezését várjuk, akik megunták, hogy árnyékban vannak, és végre szeretnének kitörni és megmutatni országnak - világnak a tehetségüket!

 

Amennyiben szeretnéd karriered felfelé ívelő pályára állítani és megtalálni a helyed a világban akkor nincs más dolgod, jelentkezz most a Supertalent Tehetség Programjába!


Ahhoz, hogy igazán teljes életet élj, elengedhetetlen, hogy olyan munkád legyen, amit szeretsz, ami kiteljesülést, boldogságot ad számodra. A nagysikerű Csíkszentmihályi Mihály nevéhez fűződő Flow (az áramlat) is csak azon pillanatokban következik be, amikor teljesen elmerülünk, feloldódunk, egy általunk szeretett tevékenységben.

 

Miért ne élnéd ezentúl úgy az életed, hogy örökre ebben az  eufórikus állapotban létezel? Nem kell mást tenned, csak megtalálnod a számodra boldogságot jelentő  tevékenységet, munkát, hogy kitörhess a sötétségből és megmutathasd a tehetségedet a nagyközönségnek.

Mi a Supertalent Tehetség Program?

A Supertalent Tehetség Programban jelentkezők közül a kiválasztott jelöltek számára egyedi mentor programot biztosítunk, amely keretén belül profi szakmai menedzsment csapatunk segíti a Tehetség Programban résztvevők karrierjét, szakmai fejlődését. A legjobbaknak ügynökségünk menedzsmenti szerződést ajánl fel, mely keretén belül teljes körű menedzsmentjét intézzük, beleértve a koncert- és rendezvényszervezést, brandépítést, személyi coachingot, marketinget, sajtókapcsolatokat, PR tevékenységet és minden típusú ügyintézést, ami egy művész tevékenysége körül felmerül.

Miért érdemes jelentkezni a Supertalent Tehetség Programba?

  • Szakmai csapatunk segítségével fejlesztheted magadat, hogy profi előadóvá válhass.
  • A szakma legjobbjaival dolgozhatsz együtt.
  • Egyedi mentorprogramunk segíti a szakmai előmeneteledet.
  • Személyre szabott coaching program segítségével kihozhatod magadból a maximumot.
  • Ügynökségünk által szervezett workshopokon vehetsz részt, ahol elsajátíthatod a szakma csínját-bínját.
  • Fellépési lehetőségeket biztosítunk a számodra
  • Megvalósíthatod álmodat és azt csinálhatod, amit mindig is szerettél volna.
  • Egy ország ismerhet meg téged és válhatsz ismert és közkedvelt előadóvá.
  • Segítünk elkészíteni egy professzionális portfoliót

 

Az eredmény egy örömteli munka, mely azt nyújthatja számodra, amit mindig is szerettél volna.

A Supertalent Tehetség Program kiválasztási folyamata

A jelentkezők közül a szakmai stábunk a jelentekéskor elküldött videókat átnézi (ezért is nagyon fontos, hogy legalább egy Youtube videó linket küldj el a jelentkezéskor) és kiválasztják a jelentkezők közül azokat, akiket szeretnének személyesen is meghallgatni. A meghallgatás pontos időpontjáról és helyérül a kiválasztott jelentkezőket telefonon és emailben is értesítjük. A személyes meghallgatást követően a szakmai csapatunk kiválasztja a legjobbakat és azokkal elindulhat a közös munka folyamat, melynek a végén az igazán kiemelkedő tehetségeknek menedzsmenti és kiadói szerződést ajánlunk fel.

Ki és hogyan jelentkezhet a Supertalent Tehetség Programba?

A Supertalent Tehetség Programba azon 18 életévet betöltött személyek jelentkezését várjuk, akik tehetségesnek érzik magukat és szeretnék, ha tehetségüket megmutatnák országnak és a nagyvilágnak. Jelentkezni az adatlap kitöltésével lehetséges. Fontos, hogy a jelentkezés csak akkor érvényes, ha az online Jelentkezési adatlapot teljes egészében kitöltötted és elfogadtad az Adatkezelési nyilatkozatot, és a Részvételi feltételeket (ÁSZF).

 

Jelentkezz most a Super Talent tehetség programjába!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Születési idő*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Kategória:*
Bemutatkozás
Produkció:
Adatvédelem elfogadása
Elolvastam és egyetértek az Adatvédelmi nyilatkozatban és az ÁSZF-ben foglaltakkal, valamint a Jogi feltételeket elfogadom.
Hírlevél
Elfogadom, hogy az oldal üzemeltetője email üzeneteket küldjön.

 

 

Videók

+36 20 408 4888 info@supertalent.hu

 


 

Copyright © 2013 SuperTalent, Minden jog fenntartva